Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win tickets voor première EO film OFF TRACK

21 februari 2017 · Leestijd 2 min

OFF TRACK, zo heet de nieuwe film over backpacken van de EO die binnenkort op de website van BEAM te zien is. LET OP: We geven namelijk 3 x 2 kaarten weg voor de première in Hilversum op maandag 6 maart. Rode lopers, aanwezigheid van de filmmakers, Joram Kaat en een borrel, daar wil (en kan) je bij zijn!

De film

Drie jongens van in de twintig trekken backpakkend door Zuid-Amerika wanneer ze in aanraking komen met straatprostitutie. Een stapavond eindigt onbedoeld in een illegaal bordeel. Als hoofdrolspeler Luuk besluit een van de meisjes te redden, blijkt de situatie ingewikkelder dan hij dacht en komt ook nog de vriendschap op het spel te staan. Heeft Luuk als verse wereldverbeteraar what it takes? Of draait het hem vooral om zijn eigen goede gevoel?

Wat moet je doen?
Stuur voor komende donderdag 23 februari een mail naar beamredactie@ eo.nl waarin je uitlegt waarom jij graag naar de première wilt. De première start om 20.00 uur in het Vue in Hilversum en aansluitend is er een borrel in de foyer van het theater.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡