Magazine - BEAM

Het BEAM Magazine is het grootste Christelijke Jongerenblad van Nederland. Het BEAM Magazine staat vol verhalen van jongeren, artikelen over geloof, interviews met artiesten, uitdagende columns en interessante artikelen. Benieuwd? Je kunt het magazine gratis aanvragen!

Échte vrijheid ontdek je in het BEAM Magazine #3!

Jij bent vrij! Vrij om naar school te gaan, te geloven, te kiezen, maar vooral: vrij om te zijn wie je bent. Met dit magazine willen we jou aanmoedigen om die vrijheid te gebruiken en losser te leven. Je bent uniek gemaakt, dus laat dat zien! Het nieuwe BEAM Magazine ligt deze week in de brievenbus van alle BEAM-leden. Word ook lid of vraag hier GRATIS een proefexemplaar aan.

BEAM Magazine

Wat kun je verwachten?

In dit BEAM Magazine test jij hoe gemiddeld je bent, ontdek je wat ‘God maakt vrij’ nou écht betekent en deelt Laura heel dapper over vechten tegen haar angststoornis. Ook vertellen we je hoe niksen jouw leven kan veranderen en ervaart BEAM-redacteur Wouter hoe het is om een dag slaaf te zijn. De jongeren Henk-Jan, Geert en Femke gaan met elkaar in gesprek over boodschappen doen op zondag en of het oké is om grappen te maken over God. En misschien wel het meest indrukwekkende interview van dit magazine, is het verhaal van Damiën (17): hij moest van de rechter tien weken in thuisdetentie.

Benieuwd naar deze verhalen en nog veel meer? Je vindt ze in het nieuwste BEAM Magazine: ‘Ik mag alles’.

KIJKEN: Slaaf voor een dag

Om te proeven wat echte vrijheid – en het tegenovergestelde – is, werd BEAM-redacteur Wouter slaaf voor een dag. Check de video om te zien hoe dat ging!

BEAM Magazine speciaal voor BEAM Supporters

BEAM Supporters maken ons werk mogelijk! BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep. Met jouw hulp maken we video'sartikelen, columns, evenementen en natuurlijk ons magazine. Word je BEAM Supporter (voor €15,- per jaar), dan krijg je:

>  Korting op je ticket voor de EO-Jongerendag
>  4x per jaar BEAM magazine op je mat
>  Toegang tot evenementen van BEAM

Word jij onze supporter? Dan zijn we ontzettend blij met je! Met jouw hulp kan BEAM bestaan. Word nu BEAM supporter en geniet van onze toffe voordeeltjes :) 

Ben je adverteerder? Klik dan HIER voor de tariefkaart van 2020.

Volg ons