Magazine - BEAM

Het BEAM Magazine is het grootste Christelijke Jongerenblad van Nederland. Het BEAM Magazine staat vol verhalen van jongeren, artikelen over geloof, interviews met artiesten, uitdagende columns en interessante artikelen. Benieuwd? Je kunt het magazine gratis aanvragen!

Welkom thuis in BEAM Magazine #4!

Nog nooit zaten we zoveel thuis als in 2020. Maar wat is ‘thuis’ eigenlijk? Kruip deze Kerst lekker op de bank en duik in dit nieuwe, vette BEAM Magazine! BEAM-leden krijgen het magazine in de tweede week van december gratis thuisgestuurd. Word ook lid of vraag hier GRATIS een proefexemplaar aan.

EO BEAM Magazine

Wat kun je verwachten?

In dit magazine test jij hoe thuis jij je voelt in de kerk, ontdek je hoe het is om in therapie te gaan en neem je een kijkje bij jongeren die op een wel heel unieke plek wonen! We onderzoeken wat Jezus eigenlijk bedoelt met ‘In mijn Vaders huis zijn vele woningen’ en vier jongeren vertellen het bijzondere verhaal achter hun Bijbel. Ook lees je een vette interviews met o.a. een voetballer van Jong Ajax (‘Alleen met God kan ik de top halen!’) en de 16-jarige Eva (‘Ik ben gewoon Eva, niet de Eva ie vroeger een jongen was’). Klaar met lezen? Bak dan onze ‘onmislukbare’ kersttaart!

Benieuwd naar deze verhalen en nog veel meer? Je vindt ze in het nieuwste BEAM Magazine: ‘Welkom thuis'.

KIJKEN: Kersthits 'verchristelijkt'

"All I want for christmas" is verleden tijd. Vanaf nu zingen we alleen nog maar "All I want for christus" haha! Zing mee :)

BEAM Magazine speciaal voor BEAM Supporters

BEAM Supporters maken ons werk mogelijk! BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep. Met jouw hulp maken we video'sartikelen, columns, evenementen en natuurlijk ons magazine. Word je BEAM Supporter (voor €15,- per jaar), dan krijg je:

>  Korting op je ticket voor de EO-Jongerendag
>  4x per jaar BEAM magazine op je mat
>  Toegang tot evenementen van BEAM

Word jij onze supporter? Dan zijn we ontzettend blij met je! Met jouw hulp kan BEAM bestaan. Word nu BEAM supporter en geniet van onze toffe voordeeltjes :) 

Adverteren

Ben je adverteerder? Klik dan HIER voor de tariefkaart van 2021.

Volg ons