Magazine - BEAM

Het BEAM Magazine is het grootste Christelijke Jongerenblad van Nederland. Het BEAM Magazine staat vol verhalen van jongeren, artikelen over geloof, interviews met artiesten, uitdagende columns en interessante artikelen. Benieuwd? Je kunt het magazine gratis aanvragen!

BEAM Magazine #1 is groen: alles over het klimaat!

Het klimaat verandert, maar wat kun jij daar nou in je eentje aan doen? In dit groener-dan-groene BEAM Magazine gaan we op zoek naar het antwoord op die vraag! Het resultaat ligt deze week op de deurmat van alle BEAM-supporters. Vraag hem hier GRATIS aan!

BEAM Magazine

Wat kun je verwachten?

In dit magazine ontrafelt BEAM met experts het klimaatprobleem, krijg je handenvol tips over hoe je – ook in je eentje – een positieve impact op de wereld hebt en test je hoe klimaatbewust jij bent. Ook adopteren we een ijsbeer, kijken we vanuit Gods perspectief naar Zijn schepping en ontdekken we samen met boswachter Jonathan van 22 de schoonheid van de natuur.

Twijfel jij nog of je BEAM-lid wordt? Vraag dan eerst een gratis proefexemplaar aan!

BEAM Magazine speciaal voor BEAM Supporters

BEAM Supporters maken ons werk mogelijk! BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep. Met jouw hulp maken we video'sartikelen, columns, evenementen en natuurlijk ons magazine. Word je BEAM Supporter (voor €15,- per jaar), dan krijg je:

>  Korting op je ticket voor de EO-Jongerendag
>  4x per jaar BEAM magazine op je mat
>  Toegang tot evenementen van BEAM

Word jij onze supporter? Dan zijn we ontzettend blij met je! Met jouw hulp kan BEAM bestaan. Word nu BEAM supporter en geniet van onze toffe voordeeltjes :) 

Ben je adverteerder? Klik dan HIER voor de tariefkaart van 2019.

Volg ons