Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bidden op YouTube tijdens Week van Gebed

21 januari 2020 Leestijd 3 min

Het is de Week van Gebed 2020. Woensdag bidden BEAM, Huis van Belle en Stronglife samen met jou in een livestream op YouTube voor alle punten die via de chat binnenkomen. We starten woensdag 22 januari om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van EOBEAM. Kijk en bid jij mee?

Deze personen bidden tijdens de livestream:

afbeelding

Joyce: "Als Huis van Belle vinden we het supergaaf om samen met BEAM en Stronglife op te trekken tijdens de Week van Gebed. Samen bidden is zo鈥檔 mooie manier om elkaar te versterken, te inspireren, steun te vinden en van betekenis te zijn. We hopen dan ook dat je deze week zult ontdekken dat God heel dichtbij is. Dat bidden helpt, ook al zie je niet altijd gelijk het antwoord of de uitkomst. Dat bidden zoveel meer is dan vragen. En dat je mag praten met God op je eigen manier."

"En na de Week van Gebed? Dan hopen we dat je verder praat met God. En dat je Huis van Belle weet te vinden voor Fun, Faith & More. Want de meiden van Huis van Belle willen je graag helpen in je ontdekkingstocht."

afbeelding

Jeroen: "Met Stronglife helpen wij tieners groeien in geloof. Dit doen we via onze YouTube video's en door wekelijks live te gaan op Instagram. Ik geloof dat God reageert als wij onze gebeden naar Hem uitspreken. Toen het idee kwam om samen met honderden jongeren live op YouTube te gaan bidden was ik dus ook gelijk enthousiast."

afbeelding

Wilke: "Bidden op YouTube, doe dat maar eens, haha. Het is een beetje spannend en kwetsbaar, dat zeker. Tegelijkertijd wil ik graag over die ongemakkelijkheid heen stappen omdat ik weet hoe krachtig en mooi het is om met een grote groep jongeren te bidden, zowel online als offline. Ik ben blij dat Jeroen en Joyce aansluiten en hoop dat jij kijkt en meebidt woensdag!"

Elke dag een appje

Naast de livestream op woensdag is er meer. Wil jij deze week elke ochtend geïnspireerd worden met een appje over gebed? WhatsApp INSPIRATIE AAN naar 0683673700 en zet dit nummer in je contacten. Vanaf dit moment ontvang je onze appjes. Je kunt je op elk willekeuring moment afmelden door INSPIRATIE UIT te sturen. 

Vraag jij je weleens af of bidden wel nut heeft? In dit artikel zoekt redacteur Marlieke het uit!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕