Ga naar submenu Ga naar zoekveld

UPDATE: Tussenstand BEAM Kerkdienstcollecte voor Armenië

22 december 2020 · Leestijd 2 min

Afgelopen zondag werd er tijdens de BEAM Kerkdienst en de uitzending van EO Metterdaad een collecte gehouden voor Armeense slachtoffers van de oorlog tussen Armenië en Azerbeidzjan. Er is ruim gedoneerd, dus hartstikke bedankt daarvoor! In totaal is er zondag € 32.677,57 opgehaald! Heb jij nog niet gedoneerd, maar wil je nog een steentje bijdragen? Dat kan!

Door de bloederige oorlog tussen Armenië en Azerbeidzjan zijn er veel slachtoffers gevallen. Daarnaast moesten veel christelijke Armeniërs vluchten en zijn zij hun thuis kwijtgeraakt. EO Metterdaad zette de actie #kerstzonderkogels op. Met deze campagne zamelt de organisatie geld in om slachtoffers te helpen aan nodige winterkleding en hygiëneproducten. Dit is hard nodig zodat de Armeense christenen de strenge winter in hun land door kunnen komen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tussenstand collecte

Door de verschillende oproepen van afgelopen zondag is er € 32.677,57 opgehaald voor de vluchtelingen. Met jouw gift kunnen de slachtoffers voorzien worden van bijvoorbeeld winterkleding. Onwijs bedankt voor je hulp! De actie loopt tot 19 januari 2021, dus wil jij nog een bijdrage leveren? Dan kan dat op verschillende manieren:

Op de website van EO Metterdaad kun je een donatie doen. Verder lees je hier meer over de actie en wat er met het geld gebeurd. Doneren kan ook via de volgende knop:

Ja, ik wil doneren!

Er is niet alleen geld nodig om de vluchtelingen te helpen, ook elk gebed is meer dan welkom! Alvast bedankt.

Arts en BEAM Kerkdienst-spreker Gor Khatchikyan is zeer betrokken bij de situatie in Armenië. Hij benadrukt het belang van de actie #kerstzonderkogels.

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡