Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Op Impact Festival worship je 44 uur non-stop

13 juli 2019 · Leestijd 2 min

Impact Festival – een initiatief van Jeugd met een Opdracht – wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Een weekend lang unstoppable worship. 44 uur lang om precies te zijn! Festivalmanager Nick: "44 uur achter elkaar liedjes zingen, dat gaan we dus niet doen." Wat het festival wél inhoudt, lees je hier!

Van 30 augustus tot 1 september zal er in Ottoland (Alblasserwaard) geworshipped worden als nooit tevoren. Dat is namelijk waar het Impact Festival zal plaatsvinden. Het festival wil een plek zijn voor mensen uit heel Europa, ongeacht kerkelijke achtergrond. Het weekend zal in het teken staan van ‘aanbidding, gebed en het profetische’. Festivalmanager Nick op Facebook: “We gaan 44 uur lang aanbidden en de intimiteit met God aan. Door drie dagen achter elkaar bezig te zijn met Zijn aanwezigheid weet ik zeker dat er bijzondere dingen gaan gebeuren!”

What to expect:

Wat kun je verwachten? Verschillende podia waarop zo’n 20 verschillende muzikanten uit Nederland en Europa de aanbidding zullen leiden. Denk aan Loft Worship, Jeremy Keurentjes (weet je nog? EOJD18?), Breakfree Worship en Julian Goedhart. Daarnaast vind je op het festival een gebedstent, een plek om te loungen en kun je zelfs ’s nachts aanbidden bij de vuurkorf. Een weekend kost 85 euro en voor 15 euro kom je een dagje langs. Check voor meer opties en overige informatie de website van Impact Festival!  

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡