Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ongestelde Vragen aan Sterre Koning: “Hoeveel geld staat er op je spaarrekening?"

8 november 2019 · Leestijd 5 min

BEAM zet zich deze week in voor maandverband voor meiden in Tanzania. Hierbij gaan we ELKE WERKDAG live op Instagram om 16:00 om een BN’er het hemd van het lijf te vragen. Als ze niet willen antwoorden: doneren! Op dag 4: Zangeres, presentatrice en wat allemaal nog wel niet meer: Sterre Koning!

Lees hier waarom we geld inzamelen en hoe het werkt! 

Sterre is bekend geworden door mee te doen met The Voice Kids. Intussen is ze 17 jaar en heeft ze al 300.000 volgers op Instagram door te vloggen, zingen, presenteren en deze maand ook haar eerste boek uit te brengen. Voor elke vraag die Sterre niet wil beantwoorden doneert ze 7 euro. Één onbeantwoorde vraag is dus al genoeg om 2 meiden aan maandverband te helpen!

Sterre, wat is het meest beschamende wat je ooit hebt meegemaakt?

“Okee… Hmmm, ik twijfel echt of ik dit wil vertellen. Dit is heel awkward. Ik doneer.”

Ik heb een lelijke foto van je gevonden. Of ik laat hem iedereen zien óf je doneert!

“Dit is chantage! Had je hem eerst niet kunnen laten zien aan mij? Ik twijfel heel erg. Je gaat hem ook echt in deze stream laten zien dan he? Pf, ik wil dat mensen geen screenshots maken hoor. Laat maar heeeeeel snel zien!”

*Wilke laat foto zien.*

Sterre: “NEEEEEEE, WAAR HEB JE DEZE GEVONDEN, WAT VERSCHRIKKELIJK!!”

Was er op jouw eigen boekpresentatie een bekende Nederlander niet aanwezig waar je echt van baalde?


“Ik vond het jammer dat zanger Paul Sinha er niet was. Hij had een schrijfsessie, dus kon niet komen. Hele goede reden, maar ik vond het wel jammer. Gelukkig waren er wel heel veel andere leuke mensen.”

Wat is de meest irritante YouTuber met wie je ooit hebt samengewerkt?

“O nee. Ik zit te denken: is er iemand die iedereen irritant vindt? Je vraagt ook echt naar iemand met wie ik heb samengewerkt.. Nee, dit kan ik echt niet maken. Ik doneer!”

Op dit moment is jouw moeder je manager. Wat is het moment dat je dat stom vond?

“Dat moment heb ik niet echt gehad! Ik irriteer me weleens aan mijn moeder uiteraard, maar heb het nooit stom gevonden dat ze mijn manager is. Niet echt een goed antwoord, dus ik doneer wel gewoon, haha!”

Als je bekend bent, krijg je helaas haatreacties naar je hoofd. Is er een reactie die echt impact op je heeft gemaakt?

“Ik probeer met dit soort reacties heel nuchter om te gaan, maar als er iets is wat impact heeft gemaakt is het wel dat mensen me arrogant noemen terwijl ze me helemaal niet kennen. Ze zien maar een heel klein stukje van me, dus ik vind het jammer dat mensen dan die conclusie trekken. Maar ik probeer te beseffen dat het niet aan mij ligt, want ze kennen me niet écht.”

Marco Borsato, Ali B, Douwe Bob en Ilse de Lange zijn coaches bij The Voice Kids. Wie is het meest en wie het minst getalenteerd?

“Hahaha, dat ga ik echt niet zeggen. Dat gaat me de rest van mijn leven achtervolgen. Ze zijn allemaal heel erg getalenteerd. Ik doneer!”

Jij maakt covers voor YouTube. Luister je vaak naar je eigen covers?

“Als ik er trots op ben: ja! Ik zet ook weleens korte covers op Instagram, die luister ik niet vaak terug. Maar als een cover op YouTube beland heb ik echt met iemand in de studio gezeten en dan vind ik het wel heel leuk om die soms terug te luisteren! Dat zijn ook de covers die ik met plezier aan andere mensen laat horen.”

Jij hebt fans. Wat is de meest awkward ontmoeting die je ooit met een fan hebt gehad

“Ik heb twee gekke momenten eigenlijk. De eerste keer was op de wc, daar stond een meisje te huilen. Ze stond te huilen omdat ze me buiten had gezien maar ze niet met me had kunnen praten. Dat vond ze heel erg. Het was dus heel grappig dat ik opeens ongepland voor haar neus stond. We hebben samen een foto gemaakt bij de wc’s, maar die situatie voelde wel een beetje ongemakkelijk.

Het tweede moment was in Apeldoorn. Er kwam een wildvreemde jongen naar me toe die zijn handen liet zien. Daar had hij opgeschreven: ‘Sterre, wil je verkering met mij?’ Wat moet ik dan doen op zo’n moment? Ik kende die jongen helemaal niet! Super awkward. Ik heb maar gezegd: ‘Ahw, wat schattig. Zullen we een foto maken?’ Uiteraard heb ik op zijn vraag geen ja gezegd, haha.”

Laatste vraag: Hoeveel geld heb jij op je spaarrekening?

"IK DONEER!!"

Sterre geeft 35 euro aan Tanzania! Daarmee krijgen 12 meiden een jaar lang maandverband! DANKJEWEL :)

Wil jij ook doneren? Klik hier!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡