Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ken je deze nog: Checkpoint met Klaas

18 september 2018 Leestijd 2 min

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van zingen met Elly en Rikkert tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Deze week gaat het over het meest knallende, stoere programma. Ken jij Checkpoint nog?

WAAR GAAT DE TIJD HEEN?

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het is bijna tien jaar geleden dat Klaas van Kruistum begon met het allercoolste programma: Checkpoint. Zeker weten dat jij elke zaterdagochtend in pyjama keek naar alle kekke stunts die hij deed met het testteam (waar wij allemaal nog steeds bij willen horen, geef toe). Met open mond (waar ons broodje met hagelslag uitviel) keken we toe als ze met explosieven speelden en auto’s met een kraan lieten vallen! En we kunnen de jongens vs. meiden battle natuurlijk niet vergeten. 

Jubileumactie

Checkpoint is gelukkig nog steeds op zaterdagochtend te zien op Zapp, maar wordt sinds 2016 gepresenteerd door onze favoriete Rachel Rosier! Voor het tienjarig jubileum stelt het Checkpointteam een top 40 van de allervetste testen en grappigste proefjes samen en JIJ als Checkpoint-expert kan daar natuurlijk het beste bij helpen!  Dus volg Checkpoint hier om via Instagram updates te krijgen over deze actie. 

Meer, meer, meer?

Ben je nog niet klaar met genieten van nostalgie? Hier vind je nog meer goede herinneringen van vroeger! 

Geschreven door

Silke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕