Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Julian (20) had een jaloerse vriendin: ‘Ze schoor mijn hoofd kaal terwijl ik sliep’

1 maart 2023 · Leestijd 4 min

Als je dacht dat jouw liefdesleven er erg aan toe was, dan heb je het verhaal van Julian (20) nog niet gehoord. Uit angst dat andere meiden verliefd op hem zouden worden, schoor Julians vriendin al zijn haar af. Julian: "Ik werd wakker in een bed vol met plukken haar. MIJN haar."

Het zat Julian allemaal mee. Hij was gescout door een modellenbureau, was de beste atleet van de school en had een relatie met de mooiste meid van 6 vwo. Iedereen wilde bij hem horen of hem zijn. Ondanks dat, bleef Julian zelf heel bescheiden. “Ik heb het geluk van goede genen. Dat zie ik niet als iets om over op te scheppen of om stoer mee te doen. Uiteindelijk draait het toch om je persoonlijkheid?”

Powerkoppel

Toch werd Julian verblind door schoonheid toen hij een relatie kreeg met Rosalie. “De hele school wilde een relatie met Roos. Ik dus ook. We zijn een paar keer op date geweest, waarbij zij vooral heel veel praatte en ik met open mond naar haar aan het kijken was. De eerste weken van onze relatie gingen goed. We waren op school echt een powerkoppel. Maar toen begon ze jaloers te worden…”

Onweerstaanbaar

“Rosalie begon me steeds vaker te vragen: ‘Hoe komt het toch dat iedereen jou wil zijn?’ Ik wist wel waar de vraag vandaan kwam. Ze had vaak genoeg laten doorschemeren dat ze heel jaloers was. Jaloers op de aandacht die ik kreeg. Als ik een onschuldige snapchat kreeg van een meisje, moest ik haar gelijk blokkeren. Achteraf hoorde ik van vrienden dat ze ook bij hen had gevraagd wat het toch aan mij was wat mij zo onweerstaanbaar maakte. Dat had al een red flag moeten zijn.”

Drammer

“Rosalie bleef doordrammen en zeuren. Om van het gezeur af te zijn, verzon ik soms maar gewoon iets. ‘Het zal vast wel komen doordat ik zo vaak naar de sportschool ga’, zei ik dan. Best ironisch dat ik de dag erna door iemand werd aangereden waarop ik zes weken niet meer mocht sporten. Achteraf gezien, zou het kunnen zijn dat zij…? Nou ja, Rosalie had door dat ik dingen uit mijn duim aan het zuigen was. ‘Je houdt niet echt van me, anders zou je het wel zeggen’, schreeuwde ze dan’.”

Opluchting

“Nadat ze voor de tiende keer vroeg: ‘Waardoor ben jij nou zo’n meidenmagneet?’ Heb ik maar eerlijk toegegeven wat mijn beste feature is. ‘Het is mijn haar’, vertelde ik. Het golvende haar tot op mijn schouders was iets waar ik bij elke casting complimenten over kreeg. ‘Je gezicht zelf is niet heel bijzonder, maar door dat haar ben je twintig keer aantrekkelijker’, zeiden ze dan. Rosalie zuchtte opgelucht en zei: ‘Dankjewel dat je eindelijk eerlijk tegen mij bent geweest’.”

Kaal

“Diezelfde nacht bleef ik slapen bij Rosalie. Ik herinner me er alleen weinig van. Later kwam ik erachter dat ze me een sterk slaapmiddel had gegeven waardoor ik twaalf uur achter elkaar diep heb geslapen. Ik werd wakker in een bed vol met plukken haar. MIJN haar. Ik schrok me naar, sprong uit bed en rende naar de badkamer waar ik begon te schreeuwen. IK WAS KAAL. ‘Nu zullen we nooit meer last hebben van die irritante en wanhopige meiden’, zei Rosalie die in de deuropening stond. Ik zei dat ze gek was, heb mijn spullen ingepakt en ben zonder iets te zeggen vertrokken. Modellenwerk stond jaren op pauze, totdat mijn haar weer was aangegroeid en meiden wilden niks meer van me weten. Rosalie had mijn leven verpest. Ik vertelde school wat ze had gedaan en dat ik me niet meer veilig voelde. Hierdoor werd ze van school gestuurd en heb ik haar gelukkig nooit meer gezien.”

BEAM 'vertaalt' in de serie Bijbelvirals met een knipoog Bijbelverhalen die vandaag de dag zeker viral zouden zijn gegaan. Herken jij dit verhaal?

Influencer Camel (24) heft Insta-account op voor relatie: ‘Al mijn harde werk voor niks’

Lees ook over:

Influencer Camel (24) heft Insta-account op voor relatie: ‘Al mijn harde werk voor niks’

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡