Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ex-deelnemer Married At First Sight is woest: “We hadden een deal!”

26 augustus 2022 · Leestijd 3 min

In het programma Married At First Sight trouwen mensen die elkaar voor het eerst ontmoeten. Tijdens de opnames dit seizoen sloeg de vlam in de pan, vertelt ex-deelnemer Jari in een exclusief interview.

Jari uit het veelbesproken programma Married At First Sight schrok zich rot toen hij tijdens de trouwceremonie voor het eerst zijn aanstaande vrouw zag. “Ik deed net alsof ik en mijn vriendin elkaar niet kenden. Afzonderlijk gaven we ons op voor het programma. Mijn oom is een van de makers van het programma. Hij zou regelen dat mijn vriendin de vrouw zou zijn die ze aan mij zouden koppelen. Dan konden we trouwen en op huwelijksreis zonder dat we iets hoefden te betalen.” Toen de bruid haarzelf onthulde, zag Jari het meteen.

Ongelofelijk

“Eerst geloofde ik het niet, maar het was echt zo. Het was niet mijn vriendin Romee, maar haar beste vriendin. Ik begreep er helemaal niets van. We hadden een deal! Ik wilde eigenlijk weglopen toen ik haar zag. Een van de producenten kwam naar mij toe en zei: ‘Als je niet met haar trouwt, raakt je oom zijn baan kwijt.’ Toen heb ik besloten om toch met haar te trouwen.”

Boos

"Na de ceremonie ben ik boos naar mijn oom gelopen. Hij vertelde mij dat er iets mis was gegaan bij de selectieprocedure. Omdat hij zich zo schuldig voelde zei hij meteen dat hij voor de bruiloft van mij en Romee zou betalen. Direct daarna zijn de opnames gelijk gestopt. Nadat ik de scheidingspapieren heb ondertekend zijn ik en Romee een week later alsnog getrouwd. Vroeger kon je nog meerdere vrouwen hebben, maar tegenwoordig met die ‘woke’ cultuur kan dat niet meer. Ik had het wel gezellig gevonden moet ik eerlijk zeggen.”

Reactie

De makers van het programma waren niet bereikbaar voor commentaar. Presentator Carlo Boszhard had nog wel het volgende te melden: ‘’Wat een verzinsels, dit is natuurlijk nooit echt gebeurd! Het verhaal komt mij wel vaag bekend voor trouwens…”

BEAM 'vertaalt' in de serie Bijbelvirals met een knipoog Bijbelverhalen die vandaag de dag zeker viral zouden zijn gegaan. Komt deze je bekend voor? Lees hier het bijbelverhaal. 

Bouke (21) werd bedreigd op zijn bijbaantje: ‘Hij gooide een keukenmes naar me’

Lees ook over:

Bouke (21) werd bedreigd op zijn bijbaantje: ‘Hij gooide een keukenmes naar me’

Geschreven door

Gerben

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡