Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vraag & antwoord

BEAM-lid

Wat is een BEAM-lid?

Als BEAM-lid steun je BEAM met €20,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het BEAM Magazine op de mat, krijg je toegang tot onze BEAM wear én je hebt voorrang bij BEAM evenementen zoals de EO-Jongerendag.

Ook BEAM-lid worden?

Leuk! Je kunt je hier aanmelden.

Je lidmaatschap opzeggen?

Jammerrrr! Ook als je jezelf te oud vindt voor BEAM, zouden we het heel fijn vinden als je ons werk wel zou willen blijven steunen. Vanaf €5,00 per maand mag je jezelf dan de titel 'BEAM vriend' geven. Je ontvangt dan niet meer ons magazine, maar blijft het werk van BEAM en de EO-Jongerendag steunen. Word BEAM vriend via deze link

Toch je lidmaatschap helemaal opzeggen? Dat kun je hier doen.

Ik ben BEAM-lid geworden, maar heb niet binnen een uur bevestiging gekregen.

Oeps, dan is er iets mis gegaan. Als het goed is, krijg je direct na je aanmelding een voorlopige bevestiging. Je aanvraag wordt verwerkt en later krijg je van je aanmelding nog een definitieve bevestiging. Als je geen voorlopige bevestiging hebt gekregen, heb je waarschijnlijk een fout e-mailadres gebruikt en is de mail in je spamfolder terecht gekomen. De bevestiging echt niet ontvangen? Neem in dat geval contact op met het klantcontactcentrum van de EO. 

Wanneer wordt het geld van mijn BEAM-lidmaatschap van mijn rekening afgeschreven?

Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven rond de datum dat het lidmaatschap ingaat. Je krijgt hierover een brief thuisgestuurd waarin de ingangsdatum vermeld staat.

Ik wil BEAM Magazine niet meer ontvangen, maar wel BEAM-lid blijven.

Dat kan. Neem hiervoor contact op met het klantcontactcentrum van de EO, of wordt BEAM vriend zoals je kunt lezen bij 'lidmaatschap opzeggen'.

Mijn gegevens

Hoe kan ik een nieuw rekeningnummer doorgeven?

Als je rekeningnummer is veranderd, horen wij dat graag. Via het contactformulier van het klantcontactcentrum van de EO kun je de wijziging doorgeven.

Ik wil een adreswijziging doorgeven, hoe kan dat?

Vul dit formulier in. 

Ik weet mijn abonnementsnummer of relatienummer niet.

Je abonnementsnummer wordt vermeld op het rekeningafschrift. Het relatienummer wordt vermeld bij de adresgegevens op het BEAM Magazine dat je krijgt.

Heb je dit niet bij de hand? Vul dan het contactformulier van het klantcontactcentrum van de EO in. Vul je naam en adres in en laat weten dat het om BEAM support gaat.

BEAM WEAR

Hoeveel BEAM hoodies kan ik bestellen?

Je kunt maximaal 1 BEAM hoodie per BEAM-lidmaatschap bestellen. Ben je nog geen lid van BEAM? Meld je dan snel aan, je krijgt direct leuke voordelen.

Hoe weet ik of ik BEAM-lid ben?

BEAM-leden krijgen vier keer per jaar het BEAM Magazine thuisgestuurd. Daarnaast betaal je 20 euro per jaar en vind je jouw lidmaatschap dus ook terug als afschrijving op je bankrekening. Je hebt ook een bevestigingsmail ontvangen nadat je BEAM-lid bent geworden, deze vind je terug in de mailbox waarmee je je hebt aangemeld. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van de EO.

Kan ik mijn BEAM hoodie ruilen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om je BEAM hoodie te ruilen. Check dus goed van tevoren welke maat het beste bij jou past. Je vindt de maattabel van onze hoodies hier.

Ik heb een BEAM hoodie besteld maar geen bevestiging gekregen, wat moet ik doen?

Als het goed is, krijg je binnen 24 uur een bevestiging. Als je geen bevestiging hebt gekregen, heb je waarschijnlijk een verkeerd e-mailadres gebruikt of is de mail in je spamfolder terecht gekomen. De bevestiging echt niet ontvangen? Neem in dat geval contact op met het klantcontactcentrum van de EO.

Ik heb een verkeerde kleur of maat gekregen, wat moet ik doen?

Oeps, er is waarschijnlijk iets misgegaan. Neem even contact op met het klantcontactcentrum van de EO. Zij helpen je graag verder en doen zo snel mogelijk de juiste hoodie op de post. Let wel op dat je de verkeerde hoodie altijd retour stuurt met de bijgeleverde pakbon.

BEAM Magazine

Wanneer valt het BEAM Magazine bij mij op de mat?

Alleen BEAM-leden krijgen het BEAM Magazine, deze komt vier keer per jaar uit. Lid worden kan hier

Ik heb geen BEAM Magazine ontvangen.

Oeps, dat is vervelend. Je kunt via deze link een nazending aanvragen van de laatste editie. Ook als het magazine beschadigd is, kun je gerust een ander exemplaar aanvragen. We sturen je BEAM Magazine dan zo snel mogelijk toe!

Overig

Ik wil de BEAM-redactie graag een mail sturen.

Dat kan! Dit is ons e-mailadres: beamredactie@eo.nl.

Ik ben iets kwijtgeraakt op een BEAM evenement.

Na elk BEAM evenement worden gevonden voorwerpen drie maanden bewaard bij het klantcontactcentrum van de EO. Daarna gaan niet opgevraagde spullen naar een goed doel. Via het contactformulier van het klantcontactcentrum kun je navraag doen of jouw verloren voorwerp bij hen ligt. Artikelen worden in overleg toegestuurd of kunnen worden afgehaald.

Mag ik materiaal van BEAM gebruiken?

Lees verder op de pagina copyright