Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vraag & antwoord

BEAM-lid

Wat is een BEAM-lid?

Als BEAM-lid steun je BEAM met €20,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het BEAM Magazine op de mat, krijg je toegang tot onze BEAM wear én je hebt voorrang bij BEAM evenementen zoals de EO-Jongerendag. Meld je hier aan als BEAM lid.

Ook BEAM-lid worden?

Leuk! Je kunt je hier aanmelden.

Geen BEAM-lid meer zijn?

Jammerrrr, je kan hier opzeggen!

Ik ben BEAM-lid geworden, maar heb niet binnen een uur bevestiging gekregen.

Oeps, dan is er iets mis gegaan. Als het goed is, krijg je direct na je aanmelding een voorlopige bevestiging. Je aanvraag wordt verwerkt en later krijg je van je aanmelding nog een definitieve bevestiging. Als je geen voorlopige bevestiging hebt gekregen, heb je waarschijnlijk een fout e-mailadres gebruikt en is de mail in je spamfolder terecht gekomen. De bevestiging echt niet ontvangen? Neem in dat geval contact op met het klantcontactcentrum van de EO. 

Wanneer wordt het geld van mijn BEAM-lidmaatschap van mijn rekening afgeschreven?

Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven rond de datum dat het lidmaatschap ingaat. Je krijgt hierover een brief thuisgestuurd waarin de ingangsdatum vermeld staat.

Ik wil BEAM Magazine niet meer ontvangen, maar wel BEAM-lid blijven.

Dat kan. Neem hiervoor contact op met het klantcontactcentrum van de EO. 

Mijn gegevens

Hoe kan ik een nieuw rekeningnummer doorgeven?

Als je rekeningnummer is veranderd, horen wij dat graag. Via het contactformulier van het klantcontactcentrum van de EO kun je de wijziging doorgeven.

Ik wil een adreswijziging doorgeven, hoe kan dat?

Vul dit formulier in. 

Ik weet mijn abonnementsnummer of relatienummer niet.

Je abonnementsnummer wordt vermeld op het rekeningafschrift. Het relatienummer wordt vermeld bij de adresgegevens op het BEAM Magazine dat je krijgt.

Heb je dit niet bij de hand? Vul dan het contactformulier van het klantcontactcentrum van de EO in. Vul je naam en adres in en laat weten dat het om BEAM support gaat.

BEAM Magazine

Wanneer valt het BEAM Magazine bij mij op de mat?

Alleen BEAM-leden krijgen het BEAM Magazine, deze komt vier keer per jaar uit. Lid worden kan hier

Ik heb geen BEAM Magazine ontvangen.

Oeps, dat is vervelend. Je kunt via deze link een nazending aanvragen van de laatste editie. Ook als het magazine beschadigd is, kun je gerust een ander exemplaar aanvragen. We sturen je BEAM Magazine dan zo snel mogelijk toe!

Overig

Ik wil de BEAM-redactie graag een mail sturen.

Dat kan! Dit is ons e-mailadres: beamredactie@eo.nl.

Ik ben iets kwijtgeraakt op een BEAM evenement.

Na elk BEAM evenement worden gevonden voorwerpen drie maanden bewaard bij het klantcontactcentrum van de EO. Daarna gaan niet opgevraagde spullen naar een goed doel. Via het contactformulier van het klantcontactcentrum kun je navraag doen of jouw verloren voorwerp bij hen ligt. Artikelen worden in overleg toegestuurd of kunnen worden afgehaald.

Mag ik materiaal van BEAM gebruiken?

Lees verder op de pagina copyright