Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

Jongerenbijbel

De Jongerenbijbel is er voor jou om de Bijbel te kunnen begrijpen. Deze Bijbel bevat achtergrondinformatie, uitleg, vragen, tips, afbeeldingen en meer! Je kunt deze Jongerenbijbel online lezen! Is deze Bijbel nog te moeilijk? Dan is er de Bijbel Dichtbij: De Bijbel in Gewone Taal mét uitleg en extra informatie!

Jongerenbijbel online: Nieuwe Bijbelvertaling met aanvullingen, vragen en tips!

Jongerenbijbel lezen online

Jongerenbijbel cover

Jongerenbijbel online lezen

De Jongerenbijbel heeft de Nieuwe Bijbelvertaling als stevige basis. Daarnaast heeft de BEAM-redactie allerlei interessante tips, handige aanvullingen en verfrissende opmerkingen toegevoegd. Ook hebben we bij ieder Bijbelboek een inleiding en een mooie inleiding geschreven. Met deze ‘extraatjes’ zorgen we ervoor dat de Nieuwe Bijbelvertaling (nog) beter bruikbaar is voor jongeren.

Met de deze bijbel willen we je helpen om de woorden van God voor jou persoonlijk vol van betekenis te laten zijn. Zo kun je ermee aan de slag gaan in je dagelijks leven. Lees hier de Jongerenbijbel online. Via deze link wordt je doorverwezen naar een website waar je kunt kiezen uit de website van de EO of van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Nieuw: Bijbel Dichtbij - Bijbel in Gewone Taal met uitleg en extra informatie

De Bijbel Dichtbij helpt jou (opnieuw) om de Bijbel te begrijpen! Deze bijbel is een nieuwe uitgave van de bekende Bijbel in Gewone Taal, maar dan met uitleg en toepassingen. In deze bijbel heeft elk bijbelboek een inleiding, uitleg bij teksten, afbeeldingen en kaarten en achtergrondinformatie. Ook vragen en gedachten die je laten nadenken ontbreken niet. Natuurlijk zijn er bijbelleesroosters in opgenomen om je op weg te helpen!

Heb je interesse in deze nieuwe Bijbel? Dan kun je  'm hier bestellen bij de EO voor €45,- incl. verzendkosten!
 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden