Jongerenbijbel - BEAM

De Jongerenbijbel is er voor jou om de Bijbel te kunnen begrijpen. Deze Bijbel bevat achtergrondinformatie, uitleg, vragen, tips, afbeeldingen en meer! Je kunt deze Jongerenbijbel online lezen! Is deze Bijbel nog te moeilijk? Dan is er de Bijbel Dichtbij: De Bijbel in Gewone Taal mét uitleg en extra informatie!

Online de Jongerenbijbel: Nieuwe Bijbelvertaling met aanvullingen, vragen en tips!

Jongerenbijbel lezen online

Jongerenbijbel cover

Jongerenbijbel online lezen

De Jongerenbijbel heeft de Nieuwe Bijbelvertaling als stevige basis. Daarnaast heeft de BEAM-redactie allerlei interessante tips, handige aanvullingen en verfrissende opmerkingen toegevoegd. Ook hebben we bij ieder Bijbelboek een inleiding en een mooie inleiding geschreven. Met deze ‘extraatjes’ zorgen we ervoor dat de Nieuwe Bijbelvertaling (nog) beter bruikbaar is voor jongeren.

Met de deze bijbel willen we je helpen om de woorden van God voor jou persoonlijk vol van betekenis te laten zijn. Zo kun je ermee aan de slag gaan in je dagelijks leven. Lees hier de Jongerenbijbel online, via deze link wordt je doorverwezen naar een website waar je kunt kiezen uit de website van de EO of van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Nieuw: Bijbel Dichtbij - Bijbel in Gewone Taal met uitleg en extra informatie

De Bijbel Dichtbij helpt jou (opnieuw) om de Bijbel te begrijpen! Deze bijbel is een nieuwe uitgave van de bekende Bijbel in Gewone Taal, maar dan met uitleg en toepassingen. In deze bijbel heeft elk bijbelboek een inleiding, uitleg bij teksten, afbeeldingen en kaarten en achtergrondinformatie. Ook vragen en gedachten die je laten nadenken ontbreken niet. Natuurlijk zijn er bijbelleesroosters in opgenomen om je op weg te helpen!

Heb je interesse in deze nieuwe Bijbel? Dan kun je  'm hier bestellen bij de EO voor €45,- incl. verzendkosten!

Wat maakt Bijbel Dichtbij bijzonder?

Praktisch toepasbaar
Bijbel Dichtbij verbindt thema’s en teksten uit de tijd van de Bijbel met het leven nu. Zo kun je je laten raken door de Bijbel én er iets mee doen in je dagelijks leven.

Duidelijk
De Bijbel in Gewone Taal is de duidelijkste en begrijpelijkste bijbel van Nederland. Ook de achtergronden en toepassingsteksten in Bijbel Dichtbij zijn in gewone taal geschreven.

Betrouwbaar
Bijbel Dichtbij is vertaald uit de bronteksten. Het extra materiaal over de achtergrond van de Bijbel is ontwikkeld door wetenschappers van het Nederlands Bijbelgenootschap. Ervaren predikanten hebben de toepassingsteksten geschreven, onder begeleiding van de Evangelische Omroep.

Compleet
Bijbel Dichtbij is een volledige Bijbel met daarin extra materiaal. Je hoeft dus geen losse bijbelstudieboeken te gebruiken om met de Bijbel aan de slag te gaan.

Volg ons