Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: BOEKENPAKKET #4

23 juli 2018 Leestijd 2 min

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het vierde pakket bestaat uit het dagboek 'Vier het leven', de roman Alya en een handletterwerkboek voor meiden.

afbeelding

Dagboek - Vier Het Leven

Achterkant van het boek: "Vier het leven geeft iedere dag een positieve gedachte mee, geïnspireerd door teksten uit liedjes, gedichten, Bijbelteksten, quotes en uitspraken van bekende mensen. Elke maand heeft een speciaal thema en elke ochtend helpt Alinda Bol de lezer met een positieve blik de dag in te gaan."

Alya - Hay van der Muckhof

Achterkant van het boek: "In het islamitische Cordoba van het jaar 842 beheerst de veertienjarige Alya, dochter van de eerste raadsheer, de talen van alle omliggende landen. Dankzij Oncha, haar slavin uit Navarra, spreekt zij zelfs het Frankisch van de koninkrijken in het noorden. Als dat de emir ter ore komt, blijkt Alya's gave niet alleen een zegen te zijn. Zeer tegen de zin van haar vader stuurt de emir Alya als tolk mee met een gezantschap naar het christelijke Navarra. Dat wordt het begin van een barre tocht, die Alya dwars door het negende-eeuwse Europa voert." 

Love Letters - handletterwerkboek voor meiden

Achterkant van boek: "Jij bent Gods geliefde dochter, uniek en prachtig gemaakt! In dit boek vind je tien themabladzijden over Gods liefdevolle woorden voor jou. Naast iedere pagina is er ruimte om de handletteropdracht die past bij het thema te letteren."

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar beamredactie@eo.nl. De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #4' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕