Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: BOEKENPAKKET #3

11 juli 2018 Leestijd 2 min

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het derde pakket bestaat uit het album Resound van Reyer, het boek Jong en het boektijdschrift DUF.

afbeelding

Resound - Reyer

Resound, het album van Reyer uit 2016, bevat de volgende nummers:

1. Life
2. Never End
3. Throne of our Hearts
4. Oceans
5. Warrior
6. Slave to sovereign (ft. Kees Kraayenoord)
7. Holy
8. Maranatha
9. Good Good Father / Amazed
10. Trust
11. One
12. 10.000 Reasons
13. No longer slaves
14. I See The Cross (studio, ft. Paul Baloche)
15. Life (studio)

JONG

Achterkant van het boek: "Je bent jong... en je hebt al het nodige meegemaakt. Dat geldt in elk geval voor de jongeren in dit boek. ... Jong is gebaseerd op het gelijknamige en goed bekeken televisieprogramma van de EO." 

Boektijdschrift DUF

Achterkant van boek: "Hoe word je wijs uit de (media)waan van de dag? Hoe prik je door de tricks van al die sluwe spindoctors, (s)experts, neuromarketeers en socialnetworksuckers? DUF Waanwijs is een spetterend eigenzinnig boektijdschrift voor de nieuwsgierige screenager van nu. DUF Waanwijs onthult je in 300 wireless pagina's de onmisbaarste geheimen om te overleven in dit mediamane tijdperk. Laat je nooit meer omlullen, brainwashen of mindfucken. Zet de wereld naar jouw hand, in plaats van andersom." 

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar beamredactie@eo.nl. De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #3' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕