Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: BOEKENPAKKET #10

20 september 2018 Leestijd 2 min

DE ZOMER: tijd voor boeken lezen en muziek luisteren. BEAM heeft de redactie opgeruimd - dit mag in de krant - en geeft 10 zomerpakketten weg. Het tiende (en laatste) pakket bestaat uit 'Het Grote Brugklasboek', 'Ik kleur jou' - een kleurboek voor volwassenen en een notitieboekje.

afbeelding

Het Grote Brugklasboek

Achterkant van het boek: "Het Grote Brugklasboek helpt je bij de voorbereiding op de burgklas. In dit boek vind je onder andere tips van ex-brugklassers, proefjes en spellen, handige informatie, mooie stukjes uit de Bijbel en een test om je talenten te ontdekken. Achterin is ruimte voor oude en nieuwe vrienden. Twijfel je nog een beetje of het wel leuk gaat worden in de brugklas? Bekijk dan de geinige cartoons en ontdek: samen maak je er een superjaar van!"

Ik Kleur Jou - Wilma Veen

Een inspirerend kleurboek voor volwassenen. Achterkant van het boek: "Dit is een kleurboek vol kunst van de oude meesters én Wilma, creativiteit en inspiratie. Met unieke teksten en tekeningen geeft kunstenares Wilma Veen op kleurrijke wijze uitdrukking aan alles wat het leven kleurrijk maakt... en dat hebben we tijdens grijze, sombere dagen soms zo nodig."

Notitieboekje

Met het logo van Huis van Belle op de voorkant.

Wil je dit pakket winnen? Volg ons op Instagram (EOBEAM) of abonneer je op onze nieuwsbrief (dat kan onderaan deze pagina). Als je dit hebt gedaan, kan je mailen naar beamredactie@eo.nl. De mail moet als onderwerpsregel: 'BOEKENPAKKET #10' hebben en een korte motivatie + je adresgegevens bevatten.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕