Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Weekend ze al? #3 | De Alchemist, WAR ROOM en Astrid S

7 juli 2017 Leestijd 2 min

In de nieuwe rubriek "Weekend ze al?" tipt BEAM jou het beste boek, de tofste film en het lekkerste album om je weekend mee door te komen! We willen jou regelmatig laten meegenieten van de favorietjes van de redactie! Deze week De Alchemist, Astrid S. en de krachtige christelijke film WAR ROOM.

MUZIEK: Party's Over - Astrid S.

Noorwegen heeft een nieuw poptalent: Astrid S. De 20-jarige begon op nog jongere leeftijd aan haar glansrijke muziekcarrière en haar aanstekelijke elektronische pop helpt haar in rap tempo naar sterrendom. Ze heeft al samengewerkt met Shawn Mendes en deed het voorprogramma van Troye Sivan. Nu is haar tweede EP uit: Party’s Over. Nou, naar mijn mening is die net begonnen!

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

BOEK: De Alchemist - Paulo Coelho

De jonge schaapsherder Santiago besluit naar alle uithoeken van de wereld te reizen na een gesprek met - onder andere - een oude koning. Iedereen heeft namelijk een eigen schat, maar de meesten vergeten ernaar te zoeken. Juist op het moment dat Santiago alles denkt te hebben bereikt, daagt de alchemist hem uit nóg verder te gaan. Voor de ene persoon zal dit enigszins filosofische boek overkomen als een simpel verhaal, voor een ander is dit een boek voor het leven.

FILM: WAR ROOM

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Een van de betere christelijke films op dit moment. Een prachtig verhaal - met goede acteurs - over de kracht van gebed. Wanneer er scheuren ontstaan in haar huwelijk met Tony leert Elizabeth niet te strijden met woorden of daden, maar in gebed. Een eerlijk, grappig en mooi verhaal over wat God in onze levens wil en kan doen. Na deze film had ik direct de neiging om mijn meterkast om te bouwen tot WAR ROOM, dus kijk uit, voor je het weet zit je biddend in je meterkast. Ontzettend goede film.

Ga jij iets kijken, luisteren of lezen? We horen graag wat je ervan vindt! Bericht ons via Instagram (EOBEAM) of WhatsApp (0683673700)

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕