Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WAUW: Dit power-nummer van Dante Bowe (Bethel Music) moet je horen!

24 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Maverick City Music en TRIBLR Music hebben een nieuwe video van het lied ‘Take me Back’ gedeeld en wat is het mooi!

Dante Bowe is sinds afgelopen juni aanbidingsleider en zanger bij Bethel Music. Hij schrijft zelf ook singles en werkte voor ‘Take me Back’ samen met Maverick City Music. Hij zegt zelf over dit nummer: "Take Me Back is a song I hope will be sang far beyond this moment. A song that we sing throughout our history with God. A constant prayer for Him to remind us of His faithfulness and His love in times of difficulty and challenge. And that in a world full of distractions, He would take us back to the garden where it was all simple and loving was easy."

Vrij vertaald zegt Dante hier dus: ‘Take me back is een nummer waarvan ik hoop dat het ver na dit moment nog steeds wordt gezongen. Een lied dat we zingen in onze geschiedenis met God. Een constant gebed aan Hem om ons te blijven herinneren aan Zijn liefde en Zijn trouw in moeilijke en uitdagende tijden. Zodat Hij, in een wereld vol afleidingen, ons mee terug zou nemen naar de tuin waar het allemaal eenvoudig en liefdevol was.” Wauw!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De titel van het nummer is ‘Take me Back’ en teruggaan naar vroeger is ook waar het verder over gaat. Er wordt gesproken vanuit iemand die al langer gelovig is en graag terug wil naar dat eerste moment dat God tegen hem sprak. Naar het enthousiasme voor Jezus, dat ondertussen minder is geworden. Misschien is dit voor jou ook wel herkenbaar. Gebruik dit lied dan als gebed aan God en vraag Hem of Hij je wilt blijven herinneren aan Zijn liefde en trouw.

Zie hier hoe Bethel Music en Tauren Wells worshippen in het Witte Huis!

Geschreven door

Inge

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡