Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat doe jij vandaag als Jezus morgen komt?

22 november 2016 · Leestijd 3 min

Het een na laatste vers in de Bijbel zegt: “Ja, ik kom spoedig!’ Amen. Kom, Heer Jezus!” Maar hoeveel rekening houd jij eigenlijk met het gegeven dat Jezus spoedig terug kan komen? Deze BEAM’ers bedachten wat ze vandaag nog willen doen als Jezus morgen terug zou komen.

Joy (16)

"Als ik wist dat Jezus morgen terug zou komen, dan zou ik eerst heel blij zijn. Ik zou gaan feesten omdat ik weet dat ik naar een betere plek ga, weg van alle problemen in de wereld. Ik zou het ook wel spannend vinden omdat ik niet weet hoe het er daar uitziet en hoe het gaat gebeuren dat Jezus ons komt halen. Natuurlijk zou ik het heel jammer vinden om mijn vrienden op school en familie die niet in Jezus geloven niet meer te zien, dus daar zou ik afscheid van gaan nemen en zeggen wat er gaat gebeuren."

afbeelding

Danielle (16)

"Als ik wist dat Jezus morgen terug zou komen, zou ik vandaag heeeel veel gaan eten. Ook zou ik het aan heel veel mensen vertellen zodat ze hopelijk ook gaan geloven voordat Jezus terug is gekomen. Ik zou in elk geval ook nog super veel lol gaan maken, want ik hou er gewoon van om blij te zijn!"

afbeelding

Maarten (18)

"Ik zou voor de laatste keer mijn familie en vrienden die niet christelijk zijn proberen te vertellen dat God echt bestaat en van ze houdt. Ik hoop dat ik ze weer mag ontmoeten in de nabijheid van Jezus."

afbeelding

Evie (16)

"Als ik zou weten dat Jezus morgen terug zou komen, zou ik heel graag naar een ziekenhuis met een kinderoncologie afdeling gaan om daar kinderen de dag van hun leven te geven en zo van Gods liefde te vertellen. Zowel de kinderen als de ouders mogen hun hart aan Jezus geven. Hij brengt redding."

afbeelding

Johanna (19)

"Als Jezus morgen terug zou komen, zou ik in mijn eigen gedrag eigenlijk niks veranderen - want voor mij is het belangrijk Jezus dagelijks te volgen en naar Gods geboden te leven. Natuurlijk zou ik graag willen weten waar hij zou verschijnen, zodat ik daar naartoe kan gaan om hem te zien. Oh, en ik zou natuurlijk al mijn vrienden laten weten dat hij terug komt en proberen dit zo veel mogelijk mensen te vertellen."

Wat zou jij doen? Laat het weten in de reacties!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡