Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vrijwilliger op de EO-Jongerendag = "Veel lol en mooie gesprekken"

1 mei 2018 Leestijd 2 min

Meewerken aan het grootste evenement voor christelijke jongeren? Dat kan als vrijwilliger bij de EO-Jongerendag! #kickuh Yael de Boer was vorig jaar 1 van de vrijwilligers :)

“Twee jaar geleden zag ik een oproep op Facebook dat er dringend vrijwilligers gezocht werden voor de EO-Jongerendag. Mijn vriendin en ik hadden al een kaartje en besloten toen toch gewoon als bezoeker naar deze dag te gaan. Maar het leek ons wel heel vet, daarom hebben we die dag opgelet waar we vrijwilligers aan het werk zagen.”

“Het jaar erna hebben we ons direct opgegeven als vrijwilliger. Wij waren echt dolenthousiast toen we mee mochten werken. Het leek ons heel leuk om de EO-Jongerendag zo achter de schermen mee te maken. We hadden aangegeven dat we samen ingedeeld wilden worden en hebben heel veel lol gehad en ook leuke gesprekken met de bezoekers. Het leukst vond ik dat je dienstbaar kunt zijn. De EO is een grote organisatie en ik vond het heel vet dat je dan op zo’n dag met een BEAM-shirt rondloopt en even bij de EO hoort.”

Lijkt het jou ook leuk om mee te werken als vrijwilliger? Stuur een mail naar vrijwilligers@eo.nl, je krijgt dan vrijblijvend informatie en een aanmeldingsformulier toegestuurd. Heb je al een kaartje gekocht? Geen probleem, als je vrijwilliger wordt, krijg je je geld terug.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕