Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Voor degene die God voor mij bewaart: je bent de moeite van het wachten waard'

22 augustus 2018 Leestijd 2 min

Het is niet makkelijk om op jou te wachten. Mijn hart bewaken tegen mensen die op jou leken was niet eenvoudig. Ik weet niet waar je bent of hoe je eruitziet, maar ik bid voor je. Enthousiast worden van iemand die ik niet eens ontmoet heb, is ongemakkelijk, maar tegelijkertijd ook spannend...

Misschien hebben onze paden al gekruist of moeten ze dat nog, maar ik bid dat je geniet van het proces van degene te worden die God voor ogen heeft. Ik hoop dat je plezier vindt in de Heer, in je vrijgezel zijn, voor nu. Ik bid dat je vanuit je hart weet dat alleen Jezus jou compleet maakt. Het maakt niet uit hoe lang het duurt tot ik je ontmoet - ik zal geduldig op je wachten.

Wachten is nooit makkelijk, maar ik weet dat het vruchten produceert. Terwijl ik wacht, zal ik zoveel mogelijk van mijn single leven maken. Ik zal van mijn vrijgezel zijn genieten met God aan mijn zijde. Ik zal mijn dromen achterna gaan en van het leven leren, zodat ik deze verhalen later met je kan delen. Ik zal mezelf ontwikkelen, zodat ik de beste persoon voor je bent - de persoon waar jij voor bidt.

Ik bid dat als we uiteindelijk elkaar ontmoeten, we een sterke vriendschap hebben ontwikkeld. Ik hoop dat je duidelijk bent in wat je wil en geen gemengde signalen stuur. Ik hoop dat als je klaar bent om mij te ontmoeten , mijn hart er ook klaar voor is.

Tot Gods perfecte moment komt, zal ik blijven bidden. Je bent het wachten waard.

Lees hier de de hele tekst van Carla Morco

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕