Ga naar submenu Ga naar zoekveld

UPDATE: Onze Kevin is vermist!

22 juni 2016 Leestijd 2 min

HARTVERWARMEND: de tips over Kevin stromen nog steeds binnen op de BEAM Redactie. Kevin is o.a. feestend gesignaleerd tussen Noord-Ierse voetbalfans in Nice en zonnebadend gespot in een boot in Bodegraven. Of het echt om onze Kevin gaat, wordt op dit moment nog door de politie onderzocht.

Voor wie het gemist heeft: sinds de EO-Jongerendag zijn we onze grootste en meest trouwe vriend kwijt. Hij was er al voor BEAM bestond en is, voor of achter de schermen, betrokken geweest bij ieder BEAM avontuur (zoals de BEAM Biblebelt tour, het BEAM Festival en de EO-Jongerendag). Wij hebben hem het laatst gezien op de EO-Jongerendag, toen hij crowdsurfend het publiek over vloog.

'Kevin' in Bodegraven

afbeelding

En deze tip via Wilco Brand: "Ik weet dat jullie Kevin heel erg missen...Ik kan me dit best voorstellen als jullie ineens zo'n trouwe vriend moeten missen! Ik heb (misschien) goed nieuws voor jullie, ik was vandaag in Bodegraven en daar zag ik... Kevin? Jullie zullen hem ongetwijfeld herkennen als het inderdaad Kevin is... Ik had alleen geen plek meer in de auto dus ik heb hem helaas daar moeten laten."

Hier vind je nog meer tips die we kregen.

 Kevin is, ondanks jullie massale hulp, nog niet terecht. Blijf je tips sturen, de politie heeft jullie aanwijzingen hard nodig.

Kijk hier het fragment terug (vanaf 15.36) waarin Joram het schokkende nieuws van de vermiste Kevin naar buiten brengt. Krokodillentranen inbegrepen. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

KIJK VANAVOND OM 19.30 UUR NAAR BEAM REDACTIE TV, LIVE OP YOUTUBE VOOR HET LAATSTE NIEUWS OVER KEVIN!
Einde bericht. 

afbeelding

Onze vriend heeft een normaal postuur, slaat nogal vaak groen uit, luistert naar de naam Kevin en heeft een opvallend vlekje boven zijn linkeroog. Verder is hij gek op voetbal en eet hij graag haring met uitjes. Over het algemeen is hij best verlegen. Oh ja, hij houdt van varen.

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel tips we al binnen hebben gekregen, bijvoorbeeld onderstaande. Rik kwam 'Kevin' tegen op Dumpert:

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕