Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Trinity over hun nieuwste album: “Met ‘Wereldwijs’ laten we een nieuw geluid horen”

16 maart 2021 · Leestijd 2 min

Afgelopen 22 januari kwam Trinity met hun gloednieuwe album ‘Wereldwijs’. Van de liedjes kan de hele familie meegenieten, van jong tot oud. Met dit album zijn ze een hele nieuwe weg ingeslagen leggen ze uit in een interview met de Visie.

Voor het maken van het album zijn ze de bandleden samen met hun gezinnen en grootouders naar een groot huis over de Duitse grens gegaan. Geen zorgen: dit is gebeurd voordat we van corona hadden gehoord. Hier ontstond het album ‘Wereldwijs”, dat het tegenovergestelde is van wereldvreemd. “Wereldwijs is een compleet nieuwe tak aan de Trinity boom”, legt de band uit in het interview. “De liedjes op het album zijn allemaal Nederlandstalig en laten een nieuw geluid horen”. Er staat bijvoorbeeld een rocknummer op en zelfs een hiphop nummer inclusief rapper.

Virtueel concert

De band kan helaas niet touren met deze nieuwe nummers en geeft daarom een virtueel concert op 10 april. Dit doen ze vanuit het Duitse huis waar het album is geboren. Wel proberen ze een tour door te kunnen laten gaante kunnen doen in het najaar: iets om naar uit te kijken! Fix hier je kaartjes voor het concert in april of de tour in het najaar.

Bron: Visie

Beeld: Willem-Jan de Bruin

Visie sprak de jongens van Trinity uitgebreid over “Wereldwijs”. Lees het hele interview hier.

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡