Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Trinity brengt een nieuw nummer uit

17 mei 2019 · Leestijd 2 min

Zing jij ook de hele dag de nummers van Trinity? Goed nieuws! Ze brachten vandaag een nieuw nummer uit, met als titel: 'Are You' en het is een BANGER! Elbert vertelt de betekenis van het nummer.

“Are you? That homesick feeling in my soul?  The fire. Desire. That won’t leave me alone. The sum of all creation’s secrets.  Hidden in it all? Are you? 

You’re the maker, creator, beginning and end You’re father and mother, beloved and friend I can’t understand it or figure it out Lost in your mystery is where I am found”

Waar gaat het nummer over?

“Het is verbazingwekkend wanneer je erachter komt dat onze hedendaagse christelijke kijk op en beeld van God vaak veel te klein is. Alsof je ontdekt dat je een leeuw in een vogelkooi hebt gelokt.” Vertelt Elbert Smelt - leadzanger Trinity – op de officiele Trinity site.

“Het loslaten van onze oude versleten beelden en overtuigingen heeft ons opengesteld voor een geheel nieuwe visie van wie God is en wie we zijn. Plotseling wordt God, in Christus, precies de adem die we inademen en wordt zichtbaar en bijna tastbaar in ons lijden en onze vreugde. In onze dromen en in onze tranen.

Ik heb met God geworsteld en doe dat nog steeds. Maar ik klamp me aan Hem vast en zal niet loslaten voordat hij me zegent.”

Luister hier het nummer

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Kan je geen genoeg krijgen van Trinity? Kijk HIER hoe ze in 2016 het dak van het GeldreDome af speelde tijdens de EO Jongerendag. OF zie je liever hoe Joram samen met Johan (gitarist van Trinity) een nummer schrijft? Klik dan HIER!

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡