Ga naar submenu Ga naar zoekveld

TeenStreet | 28 juli t/m 4 augustus 2018

16 mei 2018 Leestijd 3 min

TeenStreet is een jaarlijkse conferentie in Duitsland waar je wordt aangemoedigd om te blijven geloven. Het is een conferentie waar je veel zult leren over God, internationale vrienden zult maken en veel zult genieten! Tijdens TeenStreet heb je de kans om je vragen te stellen. De kans om in Gods aanwezigheid te zijn. De kans om samen met anderen, vanuit heel Europa, God te aanbidden. De kans om te leren van de Bijbel en nog veel meer! TeenStreet is: een plek waar jij je eigen geloof in God versterkt en op zoek kunt gaan naar Zijn plan voor jouw leven!

Meer informatie en prijzen TeenStreet

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

TeenStreet in een paar woorden samengevat:

  • Bijbelgetrouw
  • Internationale vrienden
  • Sport, vrije tijd en fun

Jaarlijks gaan er meer dan 2500 tieners naar TeenStreet uit meer dan 25 verschillende landen. TeenStreet is dus een unieke kans om kennis te maken met tieners uit andere landen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn om verloren te raken in de massa. Je zit namelijk ingedeeld in een Nederlands groepje van 5-8 tieners. Per groepje heb je je eigen coach waar jullie dagelijks mee afspreken.

Als tiener

Ben je 13 t/m 17 jaar? TeenStreet belooft een onvergetelijke week te worden! Maak nieuwe vrienden of investeer in je oude. Geniet van tijd met God of ontdek of Hij bestaat. Zing de longen uit je lijf of luister in stilte. Ruil je keycord met iemand van de Faeroër-eilanden of met een Zweed. Verdwijnen in de massa zul je zeker niet, omdat je in een klein groep zit. Tot TeenS!

Als volwassene

Zin om deze zomer zinvol te besteden? Dan kan TeenStreet echt wat voor jou zijn! Tijdens deze toffe tienerweek in Duitsland zijn er verschillende mogelijkheden. Ga mee als beveiliger, kok, barista, toneelspeler en geef tieners een onvergetelijke week met God en hun vrienden. Of trek een week intensief op met de tieners als (co-)coach. Dan leid je hun Bijbelstudies, ben je beschikbaar voor persoonlijke gesprekken en slaap je bij jouw groep. Wij denken dat je geen spijt zult krijgen!

Toerustingsdag

Op zaterdag 9 juni van 9.45-16.00 uur in Veenendaal is er een verplichte toerustingdag voor Nederlandse coaches en M&M'ers. Hier ontmoet je als coach jouw M&M'er (jouw coach) en word je klaargestoomd en ge茂nspireerd om deze zomer te dienen. Koffie vanaf 9.15 uur. Het adres staat in je e-mail.

Meer informatie vind je op de site van TeenStreet.

Check hier het overzicht van alle Christelijke Evenementen voor jongeren in Nederland!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕