Ga naar submenu Ga naar zoekveld

TAGGEN: Welke typische vrienden heb jij?

24 april 2017 Leestijd 3 min

Vriendschappen: ze maken het leven een stuk mooier. Iedereen heeft verschillende type vrienden, welk type herken jij? Vergeet vooral niet de vriend die PERFECT bij de tekening past te taggen.

1. De eeuwige laatkomer

afbeelding

Je weet dat je voorlopig nog niet kunt vertrekken als je een “Ik ben onderweg!-berichtje” van deze persoon krijgt. Dit betekent namelijk zoiets als: “Ik word net wakker, ga even douchen en kom er dan aan!” Toch vergeef je deze vriend elke keer weer. Je leert er mee omgaan. Je zegt tegenwoordig standaard dat iets om 10 uur begint, als het eigenlijk om half 11 start. En weet je, als deze vriend er ein-de-lijk is, is het altijd gezellig!  

2. De prettig gestoorde gek

afbeelding

Lachen tot de tranen over je wangen rollen met deze vriend. De idiote dingen die je samen bedenkt, bedenk je met niemand anders. Qua humor voelen jullie elkaar perfect aan, de rest van de wereld heeft geen idee wat hen overkomt. Soms worden jullie ook doodmoe van elkaar, gelukkig kunnen jullie daar dan ook wel weer om lachen. 

3. De roddelkrant

afbeelding

Als jij de laatste roddels over een docent wilt weten, weet jij naar welke vriendin je toe moet. Op de een of andere manier is zij altijd overal van op de hoogte en ziet ze het als een van haar levensdoelen om deze informatie zo snel mogelijk met zoveel mogelijk mensen te delen. Je hebt altijd iets om over te praten, maar je durft niet altijd alles van jezelf te delen, want voor je het weet is de hele school ervan op de hoogte dat jij verliefd bent op die Duits stagiair.

4. De wijze raadgever

afbeelding

Als jij een probleem hebt, is dit de persoon die je opbelt voor raad. Als je een moeilijke keuze moet maken, idem dito. Geen idee hoe hij of zij aan deze wijsheid komt, maar je bent er maar wat blij mee en maakt er graag gebruik van.

5. The social guy / girl

afbeelding

Deze vriend(in) lijkt een documentaire te maken van jullie vriendschap want de camera staat ALTIJD aan. Waar je het bij sommige vrienden bloedirritant vindt als ze constant hun feed checken, is dat bij deze vriend geen probleem, je hebt het intussen gewoon geaccepteerd. Bijkomstig voordeel is dat je ’s avonds de dag nog een keer kan beleven met zijn of haar Snapchatstory. Altijd leuk toch? 

Herken jij deze stereotypes? TAG je vrienden op onze Facebookpagina.
BEELD: Tekeningen zijn gemaakt door Bram Heijdeman.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕