Ga naar submenu Ga naar zoekveld

SuppArtist komt in actie voor christelijke artiesten: “Alle optredens zijn gecanceld, maar hun maandlasten niet.”

14 mei 2020 · Leestijd 2 min

Door het coronavirus, zitten veel mensen zonder werk en is hun toekomst onzeker. Conferenties, bruiloften, festivals en kerkdiensten waar deze artiesten zouden optreden, gaan allemaal niet door en dat raakt deze groep hard. Ook de christelijke artiesten.

Precies om deze reden kwamen Hans en Johan met het idee om een actie op te starten. Ze zijn allebei christelijk en grote liefhebbers van muziek en andere soorten kunst. Samen met de rest van Nederland willen zij de artiesten graag aan het werk houden en daarom zijn zij met de SuppArtist actie gestart.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Hoe kan ik helpen?

Een hele groep artiesten zet niet zomaar op internet dat het hen financieel niet meer lukt, maar dat betekent niet dat ze geen hulp nodig hebben. Daarom roepen de twee mannen iedereen op om het geld dat normaal aan Opwekking besteed zou worden nu te geven aan de artiesten.

Cadeautjes

Als je doneert krijg je er een solocover, een shirt of een muziekvideo voor terug! Bij elke 2000 euro die wordt gedoneerd worden namelijk de artiesten betaald om een muziekvideo te maken. Goede oplossing! Dus heb jij nog wat geld over en wil jij je favoriete artiest steunen in deze moeilijke tijd. Doneer dan hier!

Maar als het jou niet lukt om te doneren kun je ook altijd een andere manier kiezen om ze te steunen. Door bijvoorbeeld hun muziek 24 uur per dag te streamen

Lees hier het interview met Amanda Lock zangeres in de BEAM Kerkdienst!

Geschreven door

Maike

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡