Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Rebekah en Austin (allebei 19) overlijden een dag na hun bruiloft

10 augustus 2017 · Leestijd 2 min

Een sprookje verandert in een nachtmerrie als de christelijke Rebekah en Austin (allebei 19) een dag na hun bruiloft overlijden tijdens een tragisch ongeluk.

In februari ontmoeten de twee elkaar in Zuid-Afrika. Rebekah doet hier, na al op de Filipijnen en Albanië te zijn geweest, zendingswerk voor de christelijke organisatie Word Race.

De twee worden smoorverliefd op elkaar. In juni krijgt Austin een studentenvisa en komt naar de Verenigde Staten. Een maand later vraagt hij haar ten huwelijk. 

Een kleine week geleden trouwen ze voor de wet en beginnen ze met het plannen van hun droomfeest: het doen van de huwelijksgeloften in de tuin van Rebekah, een kampvuur, pizza en marshmallows.

Een dag later zijn ze onderweg naar de familie van Rebekah. Onderweg krijgen ze een auto-ongeluk. Ze worden aangereden door een pick-uptruck. Austin overlijdt onmiddellijk, Rebekah twee dagen later.

“Mijn hart is verbrijzeld. Het is een ondragelijk verdriet”, schrijf haar moeder op Facebook. “Nu is ze bij de Heer van wie zij zo veel hield. Ook is ze bij Austin, van wie ze met haar hele hart hield. Wij danken God dat ze samen zijn, terwijl wij rouwen. Bid asjeblieft voor onze families en in het speciaal voor de familie van Austin dat zij hier zo snel mogelijk kunnen zijn.”

Rebekahs zusjes zullen hun bruidsmeisjesjurken dragen op de begrafenis.

Geschreven door

Anna Neeltje

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡