Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Rapper Tyrese koopt huis voor zijn moeder

13 oktober 2017 Leestijd 2 min

Rapper, acteur en model Tyrese heeft het niet altijd makkelijk gehad. Hij groeide op met een alcoholverslaafde moeder en ging daarom op zijn zeventiende al het huis uit. Moeilijke jaren vol woede liggen achter hem. Volgens de rapper verpestte zijn moeder zijn jeugd. Inmiddels is zijn moeder elf jaar nuchter en daarmee feliciteerde hij haar op een bijzondere manier.

In video鈥檚 op zijn Instagram laat hij het huis, met vijf slaapkamers, zien dat hij voor haar kocht en vraagt hij God om het huis te zegenen. 

afbeelding

''Als er in de hemel een prijs is voor vergiffenis en medeleven met degenen die je hart breken en je elke keer weer laten zitten, hoop ik dat God mij niet overslaat. Mijn moeder komt over een uur en mijn hart bonkt in mijn keel. Ze was 27 jaar lang alcoholist en heeft mijn jeugd verpest. Ik kon vanaf mijn zeventiende niet wachten om op te groeien, verhuizen en alleen te wonen. Vandaag is ze elf jaar sober''

, schrijft hij.   Wat vind jij van dit bijzondere gebaar? Drop het in de comments of stuur een mailtje naar beamredactie@eo.nl!

Geschreven door

Anna Neeltje

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕