Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Annelore heeft perfecte reactie op onzekerheid over witte benen: 'Lord have mercy'

3 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Redacteur Wilke plaatste op Instagram een video dat ze onzeker is over haar SPIERWITTE (ze overdrijft niet) benen. Ze vroeg of meer mensen hier last van hadden en wat blijkt: ze is niet alleen. De reactie van volger Annelore maakte haar aan het lachen, maar deed haar ook realiseren dat ze niet zo onzeker hoeft te zijn. Benieuwd naar de reactie van Annelore? Check de screenshots hieronder.

De eerste reactie van Annelore op de story van Wilke
IMG_8289

Mijn (hallo, Wilke hier, ik schrijf dit artikel lol) aandacht was gegrepen: waarom ziet ze dit zo en vooral hoé heeft ze dit geleerd? Ik wil dit ook kunnen zeggen! Het mooie van de moderne techniek is dat je het gewoon kan vragen, dus ik deed even een slide in haar DM's.

IMG_8290

Annelore ging er klaar voor zitten en schreef me toch een reactie 🤣 Houd jezelf vast en lees met me mee:

IMG_8291
IMG_8293

'Own your skin tone' want het schoonheidsideaal is door mensen bedacht. Terwijl ik dit las moest ik lachen om de woordkeuze, maar dacht ik ook: DIT IS WAAR. Eigenlijk is het écht bullshit dat we zo druk bezig zijn met bruin worden terwijl we juist onze huid zouden moeten beschermen. Mij helpt dit echt heel erg, dus ik wilde het ook met jou als lezer delen.

IMG_8292
Conclusie van het verhaal

Je bent niet alleen als je onzeker bent over de kleur van je huid, bultjes, puistjes of pigmentvlekjes. We kregen wel 100 reacties binnen van jongeren die hier mee strugglen. En de wereld doet je misschien anders geloven, maar God is een artiest die je precies zo heeft bedoeld. Dus om met de woorden van geniale volger Annelore af te sluiten: 'Own your skintone, beauty standards are manmade, which is utter bullshit.' Vrije vertaling van mij: 'Wees oke met de kleur huid die je hebt. Het schoonheidsideaal is verzonnen door mensen en is dikke vette onzin.'   

BEAM zomerstruggles: 'Ik schaam mij als ik een bikini aanheb'

Lees ook over:

BEAM zomerstruggles: 'Ik schaam mij als ik een bikini aanheb'

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡