Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Opwekking Teenzone: lees hier wat je dit weekend allemaal kan doen!

20 mei 2021 · Leestijd 3 min

Dit Pinksterweekend kun je weer helemaal uit je plaat gaan tijdens de pinksterconferentie Opwekking. Helaas wel vanuit je eigen woonkamer en niet bij Walibi, maar de organisatie van Opwekking heeft hard gewerkt om een strak programma op te zetten. Speciaal voor jullie hebben we in grote lijnen op een rijtje gezet wat je kunt verwachten van Opwekking Teenzone.

Thema

“Here I Am”. Dat is het thema van de Teenzone tijdens de vijftigste editie van Opwekking. Spreker Foppe Wiersma legt hier meer over uit: “In een tijd waarin veel onduidelijk is over God, laat Jezus zien wie God als Vader is. En Hij laat zien wat liefde betekent:  je leven geven voor een ander. The Great I Am zegt tegen ons: Here I Am.” Tijdens dit bijzondere jaar zie en hoor je de volgende gasten voorbijkomen: Mind Connected, Teenzone Band, Chesron, DJ Roberto Rosso, Break Free Worship, We Worship Project, Foppe Wiersma, Joël Treuren, Lydia Leha en meer… 

Draag je steentje bij

Iets nieuws is dat je elke ochtend om 10.30 begint met een challenge van de dag. Wat de opdrachten zijn is natuurlijk een verrassing, maar hou je telefoon erbij want je zult het sowieso vast moeten leggen. Wie weet zie je jezelf dan terug op de socials van Opwekking of in de liveshow. Wil je gegarandeerd zijn van zo’n plek op het scherm van de liveshow? Dan kun je je daar nu nog voor opgeven! Trommel wat vrienden uit je kerk op en let’s gooo: meld je hier aan.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Diensten

De liveshow is elke dag te volgen vanaf 19.00. Er komen inspirerende sprekers voorbij, maar je zult ook getuigenissen horen en losgaan met de Teenzone Band. Ben je met vragen achtergebleven na een dienst? Dan kun je om 20.15 aansluiten bij een Q&A met de spreker van die dag. Een unieke kans om hem of haar het hemd van het lijf te vragen.

Party Pack

Om er thuis toch een feestje van te maken kun je gratis een Teenzone Party Pack downloaden. Denk hierbij aan posters, DIY’s en logo’s om een shirt mee te bedrukken. Ook kun je voor een klein prijsje iets extra’s thuisgestuurd krijgen. Het oude, vertrouwde polsbandje voor je collectie en een Teenzone magazine plus werkboek.

Benieuwd hoe het gewone programma van Opwekking eruit gaat zien? Lees er hier meer over.

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡