Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Op deze supervette werkplekken willen we NU werken!

24 april 2018 Leestijd 3 min

Op de step naar de lunchroom, waar je je met een cocktail in een hangmat kunt voorbereiden op je volgende meeting in een boomhut. Wat? Het klinkt misschien als een sprookje, maar deze droomkantoren bestaan gewoon echt! We zetten de meest verbazingwekkende, vetste, jaloersmakende werkplekken voor je op een rij. Onze redactie zou hier best willen zitten!

Google

Als er één bedrijf is die uitblinkt in het maken van prachtige werkplekken, dan is het Google wel. Om maar even een pareltje te noemen (en om nog enigszins in christelijke sferen te blijven): het Google-kantoor in Tel Aviv. Je kunt op dit kantoor een skippybal-wedstrijd houden met collega’s, brainstormen vanuit hangmatten of de volgende meeting bezoeken via een glijbaan. In totaal heeft Google 70 kantoren in 50 verschillende landen. Ieder hebben ze hun eigen unieke omgeving, maar elk kantoor is een absolute speeltuin voor volwassenen.

Inventionland Design Factory

Zonder creatieve omgeving geen creatieve ideeën, zo dacht de eigenaar van dit bedrijf. Het is dan ook even zoeken of het om een kinderpretpark of een volwassen kantoor gaat. Eén ding is in ieder geval zeker: hier willen we de hele dag elke dag zijn.

YouTube

Ook deze werkplek lijkt hier en daar meer op een loungeroom dan een kantoor. Medewerkers worden verwend met de lekkerste maaltijden en kunnen altijd bij de barista terecht voor een perfecte cappuccino. Fun fact: YouTube heeft een hoop studio鈥檚 die gebruikt mogen worden door alle YouTubers ter wereld. Althans, dat mag alleen als je genoeg volgers hebt op je account.

Airbnb

Met zoveel verschillende huizen en kamers in de aanbieding, moet het kantoor van dit bedrijf natuurlijk ook wat variatie hebben. Van een vintage keuken tot een deftige vergaderruimte: Airbnb heeft het allemaal!

Facebook

Of je je account nou gewist hebt of niet, je kan altijd nog een bezoekje brengen aan deze vette werkplekken. Lekker op je fiets naar de volgende meeting of een potje poolen tussen de bedrijven door, kan gewoon!

Urban Outfitters

HALLO! Dit ziet er gewoon beter uit dan ons eigen huis! Mogen we hier wonen alsjeblieft?

White Mountain Office

Are we dreaming? Dit prachtige kantoor in Zweden is gewoon een vakantietripje waard. De grootste internetprovider van het land is hier gevestigd. Als wij hun waren gingen we gewoon niet meer naar huis. We zijn als BEAM Team wel al aardig op weg hoor, want die stoelen hebben wij ook!

Bronnen: 
officesnapshots.com
ivldesign.com
af-la.com

Geschreven door

Anouk

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕