Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUW: Via Facebook Dating kan je makkelijk (en gratis!) christelijke matches vinden!

11 november 2020 Leestijd 2 min

Tinder, Funky Fish, Ohallo, ChristianMatch, misschien ben je er bekend mee: swipen en chatten tot je de liefde van je leven hebt gevonden. Op je crush afstappen om hem of haar op date te vragen is tegenwoordig te oubollig. Het wordt ons via verschillende apps een stuk makkelijker gemaakt. Vanaf deze week draagt Facebook hier ook een steentje aan bij.

Vanaf 10 november 2020 is er in Nederland een datingplatform gelanceerd door Facebook. Deze functie binnen Facebook bestaat al sinds 2018 en is sinds gisteren in verschillende landen in Europa gelanceerd.  Je maakt een datingprofiel aan en kunt de zoektocht naar je grote liefde beginnen.

Functies

Er zijn een aantal mogelijkheden om jouw ideale partner te vinden. Allereerst kun je je Facebookpagina koppelen aan de ‘Secret Crush-functie’. Daar kun je aangeven of je geïnteresseerd bent in een van je vrienden op Facebook of Instagram. Heeft hij of zij dat ook gedaan, kun je dat van elkaar zien. Verder kun je videodaten met je crush en er is een speciale Dating-stories. Dit werkt zoals we de Stories kennen op Facebook.

afbeelding

Een christelijke date vinden

Als laatste en zeker niet het onbelangrijkste, kun je je geloofsovertuiging invoeren. Zo kun je zelf duidelijk maken dat je bijvoorbeeld als christen op zoek bent naar een christelijke date. Dat maakt het zoeken naar een christen een stukje makkelijker. Zo hoef je niet eindeloos in gesprek te blijven met iemand om te ontdekken of hij of zij christelijk is of niet!

Je vindt het platform in het menu van je Facebook app! Dat ziet er zo uit:

afbeelding

Zijn deze dating apps niks voor jou? Dan kun je natuurlijk altijd gewoon daten met God! Hoe je dat doet kun je lezen in dit artikel met tips voor daten met God!

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕