Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Michaël Stoop van rapduo de Rechtstaat wordt herdacht tijdens Legacy Concert

5 juli 2021 · Leestijd 2 min

Vier weken geleden stapte Michaël onverwacht uit het leven. Naast het grote verdriet dat er is, willen zijn vrienden een avond stilstaan bij de mooie dingen die hij heeft gedaan en meegegeven. Het zal een moment zijn om Michaëls leven te vieren, maar ook om afscheid te nemen. Iedereen krijgt de mogelijkheid om hierbij te zijn.

“Ik ben enorm trots op en blij met de tijden die we samen hebben mogen delen. Alle belangrijke momenten in het leven hebben we samen meegemaakt. Momenten dat we konden lachen, momenten dat we konden huilen. Van grote podia met toffe lichten en duizenden man naar de kleinste optredens op een pallet met een handjevol kinderen. Het zijn momenten die ik diep in mijn hart koester.” - Chesron van de Rechstaat via Instagram

Legacy

Het bovenstaande dat Chesron omschrijft is waar de avond vooral om zal draaien. Door muziek, teksten en door feest te vieren wordt er zaterdagavond 21 augustus officieel afscheid genomen van Michaël Stoop. Dit gebeurt in samenwerking met veel van zijn vrienden die deze avond in het teken willen laten staan van alle mooie dingen die Michaël aan hen en ons heeft meegegeven. Het Legacy Concert zal plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal. 

Praktisch

Opgeven voor deze avond doe je via de site van Events For Christ. Testen voor toegang is verplicht en de kosten vanaf 12 jaar zijn 20 euro per persoon. Jouw bijdrage wordt gebruikt voor de gemaakte kosten van de avond. Alles wat overblijft gaan in de spaarpot van de zoontjes van Michaël: Micha (5) en Noah (3).

Loop jij rond met gedachten over zelfmoord? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie (0800 0113 en 113.nl)

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡