Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met jouw kerk naar de EO-Jongerendag 2024

15 maart 2024 Leestijd 2 min

Op 1 juni 2024 vindt de 48e editie van de EO-Jongerendag plaats in Ahoy. Het evenement kan opnieuw doorgaan dankzij de grote steun van particuliere giftgevers, kerken en bedrijven. In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht trekt, ontdekken bezoekers van de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dit hoop en optimisme geeft. We hopen dat weer veel jeugdgroepen deze dag samen mogen meemaken. We helpen jullie daarom graag op weg.

Jeugdleidersprogramma

Ook deze EO-Jongerendag is er weer een jeugdleiders programma. Aanmelden hiervoor kan bij het bestellen van de tickets. Ook zullen we deze pagina nog aanvullen met materialen voor jeugdgroepen.

Meld je aan

Promotiepakket EO-Jongerendag 2024

Om de EO-Jongerendag binnen jouw kerk onder de aandacht te brengen hebben we een speciaal promotiepakket ontwikkeld. Het is altijd leuk om de tekst persoonlijk te maken. We zullen de komende weken nog meer promotiemateriaal toevoegen. Mocht je nog foto's of video's kunnen gebruiken om de Jongerendag verder te promoten, stuur dan een mail naar kerken@eo.nl.

Promotiepakket EO-Jongerendag 2024 (.zip)

Promotievideo

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Collectematerialen

We houden de ticketprijs al jaren laag, zodat elke jongere de kans krijgt om de dag te bezoeken. De echte kosten liggen veel hoger. Als EO kunnen we deze dag niet zonder extra steun organiseren. We hopen dat jullie kerk mee wil helpen. Via onderstaande link vind je handig materiaal waarmee er aandacht gevraagd kan worden voor een gift voor de EO-Jongerendag.

Naar het collectemateriaal

Maak kans op de nieuwe Jongerenbijbel met unieke BEAM cover

Tijdens de EO-Jongerendag wordt de nieuwe NBV21 Jongerenbijbel gelanceerd. Ga je met jouw jeugdgroep naar Rotterdam Ahoy, dan maak je kans om als een van de eersten deze nieuwe Bijbel in handen te hebben. Wij mogen namelijk een paar van deze nieuwe Bijbels weggeven. Hoe gaaf is dat? Wil je meedoen met deze winactie, stuur dan een bevestiging van je boeking naar kerken@eo.nl.

Deze actie loopt tot maandag 20 mei. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

BEAMbijbel-mockup

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdek je op de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z鈥檔 kop kan zetten!

Haal hier je tickets!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕