Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Marlies Smedinga is fotomodel en werkt bij Leger des Heils

25 april 2018 Leestijd 2 min

Marlies Smedinga (20) vliegt de hele wereld over voor modellenwerk, maar thuis in Friesland zoekt ze altijd het korps van het Leger des Heils op. Een unieke combinatie!

Marlies Smedinga vertelt aan EVA: "Ik ben soms wel zes weken weg voor modellenwerk, maar in Nederland ga ik altijd naar het korps. Het korps is sowieso met de paplepel ingegoten. Ik ben de vijfde generatie vanuit mijn familie. Zelfs mijn opa en oma zijn nog actief! Ik houd van muziek en vind het heerlijk om op de trombone mee te spelen in de korpsband. Momenten bij het korps zijn fijn, want je bent weer even down-to-earth bezig."

Marlies Smedinga over geloof

"Ook het geloof heb ik van kleins af aan meegekregen. Ik weet dat er altijd Iemand is. Ook al ben je aan de andere kant van de wereld of zit je alleen hoog in de lucht in het vliegtuig. Het geloof is onderdeel van wie ik ben, dus ook in mijn werk neem ik dat mee. Daardoor kan ik het werk ook aan en ervan genieten. Dit kan zich al uiten in het omgaan met een klant. Ik vind het belangrijk om klanten een goed gevoel te geven."

Lees het hele interview bij onze collega's van EVA (doen, is de moeite waard!)

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕