Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Luke van For King and Country maakt zich zorgen om zijn stem: “Bid voor me”

2 september 2020 · Leestijd 2 min

Zanger van For King and Country, Luke Smallbone, vraagt om gebed voor zijn stem. Al een tijd heeft hij moeite met zingen: “Ik voelde dat er iets niet goed zat.”

Tien dagen stilte

“Een tijdje geleden merkte ik dat mijn stem wat moe werd en zingen moeizamer ging,” vertelt de zanger in een Instagram Story-post van de band. “Ik ging er vanuit dat het in een paar dagen wel beter zou gaan. Maar afgelopen week voelde ik in de studio dat er toch iets niet klopte. Ik bezocht mijn stemdokter en hij zag dat er inderdaad iets niet helemaal goed was. Ze vertelden me dat ik de komende tien dagen niks mag zeggen en dat het waarschijnlijk helemaal geneest.”

Kracht in Jezus

Toch vraagt Luke om gebed. “Ik vertel jullie dit met de vraag of jullie voor me willen bidden. Geen zorgen, Jezus zal niet verrast zijn. En wie weet: misschien gebeurt er wel iets krachtigs in deze periode van stilte.” De zanger is positief ingesteld: “Ik verliet de dokter met een glimlach, want ook al moet ik een tijdje stil zijn, ik heb iets nieuws over mezelf geleerd. Mijn kracht ligt niet in mijn stem, mijn kracht ligt in Jezus. Het zal niet gemakkelijk zijn om niet tegen mijn vrouw en kinderen te kunnen praten, maar ik heb goede hoop voor de komende tien dagen.”

Lees ook: Aan welk nummer heb jij bijzondere herinneringen?: "For King and Country helpt me"

Geschreven door

Anouk

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡