Ga naar submenu Ga naar zoekveld

LIVE (zondag 11:00) | BEAM Kerkdienst met Godwin Arhin over 'Gevuld zijn'

20 juni 2020 Leestijd 3 min

Deze week spreekt jongerenwerker Godwin Arhin in de BEAM kerkdienst. Worship wordt verzorgd door de BEAM Worshipband en Joram praat met Godwin na over jouw vragen uit de chat. Doe mee met Missie BEAM door leden voor ons te werven in ruil voor cadeaus! Lees hieronder meer:

Missie BEAM - Werf leden in ruil voor cadeaus!

BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep dat als missie heeft om zoveel mogelijk jongeren te inspireren om te leven zoals Jezus. Ruim 35.000 jongeren hebben zich al aangesloten als BEAM-lid en deze week willen we met elkaar nog meer jongeren bereiken en bij onze groep betrekken. Van 21 juni tot en met 28 juni voeren we samen met jou actie om heel Nederland bekend te maken met BEAM en dus met Jezus. Voor elk lid dat jij werft tijdens Missie BEAM ontvang jij te gekke cadeaus. Doe je mee?

IK DOE MEE

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wie is Godwin Arhin?

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Godwin Arhin had een professionele footballspeler kunnen zijn in Amerika en had daar zelfs miljonair mee kunnen worden. Toch wilde hij liever jeugdleider worden. In 2018 werd hij op de EO-Jongerendag tot ‘de leukste jeugdleider’ van Nederland gekozen. In een uitzending van Hour of Power vertelt hij over zijn eigen zoektocht naar God en zijn grootste passie: tieners.

Godwin: ‘Er zijn tieners die door moeilijke periodes gaan, die te maken hebben met depressie en denken aan zelfmoord. Als er dan iemand is van buitenaf die met ze meeleeft, dan doet dat wat met ze. Ik ga bijvoorbeeld weleens mee naar de voetbaltraining en dan zien ze dat mijn intenties oprecht zijn. Als tieners dezelfde dingen gaan doen als de tieners in de wereld, dan krijg je dezelfde resultaten. Dat is iets wat ik ze duidelijk probeer te maken. Het is niet zo dat het leven als christen vlekkeloos is, integendeel. Jezus zegt zelfs: het kan zwaar worden. Bereid je voor. Maar aan het einde is Jezus daar en Hij zegt: je bent een goede dienaar geweest. Daar wacht je op, dat wil je horen. Ik ben nu zes jaar verder met mijn tienerwerk en ik zie een groot verschil tussen hoe ze binnenkwamen en hoe ze nu zijn. Dat is God!’

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕