Ga naar submenu Ga naar zoekveld

LIEF: Jongetje stuurt vermiste portemonnee terug met schattig briefje

11 februari 2016 · Leestijd 2 min

Iets kwijt raken is vreselijk. Zeker als het je portemonnee is. Taylor Sloan verloor haar portemonnee tijdens een motorcrossevenement in Oakland. Die ben ik kwijt, dacht ze.

Niets was minder waar. Een paar dagen later was Taylor onderweg om een nieuw rijbewijs aan te vragen tot haar moeder belde. Ze vertelde dat er een pakketje met de post was gekomen. In de doos zat niet alleen haar verloren portemonnee, maar ook een heel lief briefje van de tienjarige Nasim.

afbeelding

In zijn briefje staat:
‘Mijn naam is Nasim Lawrence en ik ben tien jaar oud. Ik heb jouw portemonnee op de grond gevonden bij het motorcrossevenement in Oakland. Ik weet hoe het is om iets te verliezen en ik wilde dat jij je portemonnee weer terug kreeg. Hopelijk heb ik je aan het lachen gemaakt. Ik ben blij dat ik hem heb gevonden, in plaats van een slecht iemand die hem zou willen stelen. Je ziet er uit als een heel aardig persoon die goede dingen doet voor andere mensen, dus ik wilde iets aardigs voor jou doen. En dit is natuurlijk het eerlijkste.’  Penvrienden Taylor was ontzettend blij met haar portemonnee en het briefje. ‘Het is een klein gebaar, maar hartverwarmend. Superschattig.’ Ze schreef Nasim terug en stuurde hem als bedankje een zak snoepjes en twintig dollar. Ze hoopt dat hij terugschrijft, vertelde ze aan ABC News. ‘Ik hoop dat we penvrienden worden.’ 

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡