Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kloosterfestival 2019: programma bekend, reserveer met vroegboekkorting!

18 juli 2019 Leestijd 2 min

Vier dagen leven op het ritme van de getijdengebeden, rond de kloosterkerk van de oude abdij Sion bij Deventer. Met andere jongeren bivakkeren op het campingweiland. Praten met monniken en kloosterzusters, die er zijn om naar je te luisteren en met je mee te vieren. Maar ook een biertje drinken in de Kloosterkroeg of genieten van een singer-songwriter in de oude stal.

Programma 2019

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen nog meer te focussen op de programma’s van religieuzen uit Nederland. Een greep uit de 15 monniken en kloosterzusters die komen: 

Holkje van de Veer (zuster dominicanes) komt naar het festival en gaat met bezoekers aan de slag rondom het thema “angst”. Simone van den Brink gaat met je kleien omtrent het thema: 'Wat leeft in mij? En hoe druk ik dat uit in klei?' Ward Biemans (Jezuiet) zal een workshop verzorgen over ecologie, onder de titel: ‘Wat vindt de paus en wat kan je zelf doen?’ Naast de religieuzen komen er ook andere gasten. Zo zal Elsbeth Fraanje, de filmmaakster die afgelopen jaar een Gouden Kalf won voor haar documentaire 'Snelwegkerk', te gast zijn en met je in gesprek gaan na het vertonen van haar docu.

Muziek

In de avonden zijn is er feest in de Kapschuur. Het Kloosterfestivaal gaat op de folk-toer met 'The Balcony Players', er wordt gerockt met de oude bekenden van 'No Buts', 'Delise' is de singer-songwriter van dit jaar en ten slotte 'hét orgelconcert in slaapzak' dat wordt uitgevoerd door Laurens de Man.

Reserveer in juni met korting!

Reserveer in de maand juni en ontvang 20% korting op jouw All-in kaart voor het Kloosterfestival. Nu het programma bekend is ontvangen alle vroege beslissers en trouwe bezoekers van het festival de gelegenheid te reserveren met korting. Let op: de kortingsdeadline verloopt op 30 juni dus reserveer op tijd!

Ben je overtuigd? Koop je ticket hier!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕