Ga naar submenu Ga naar zoekveld

KEN JE DEZE NOG: Hij is een kei!

8 januari 2018 Leestijd 2 min

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze kindertijd: alles komt voorbij. "Hij is een kei, hij is een kei, volgens mij, heb ik een oogje op hem FUUUTFUUUTFUUUTFUUUUUTT!" Ken je deze nog?

13(!!!) jaar geleden stonden Klaartje en Nicky te shinen op het Junior Eurovisie Songfestival podium. Ze waren 10 en 9 jaar oud toen ze de finale in 2004 wonnen, maar zongen al als doorgewinterde experts over de problemen van prille liefde: "Hij is een kei, maar houdt hij wel van mij?"

Opvallend aan dit olijke duo is de onmeetbare hoeveelheid energie. Deze energie wordt geuit door 24/7 op en neer springen en elk moment van relatieve stilte alsof hun leven er vanaf hangt te blazen op een fluitje. Grappig detail is dat bij Nicky door het springen op 2.21 haar ketting in haar mond beland, maar ze als een echte professional gewoon doorzet. Klaartje rond het optreden af met een dikke knipoog in de camera. Geen wonder dat heel Nederland stemde op dit fantastische koppel met hun zelfgeschreven nummer, blijft heerlijk hangen.

Grazia publiceerde vorig jaar een artikel over de twee. Als je wilt weten hoe ze de meiden er nu uitzien, klik dan HIER

Afbeelding: YouTube, JESCTV 2004

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕