Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Justin Bieber heeft een depressie: “Gods liefde is buitengewoon!”

28 maart 2019 · Leestijd 2 min

Als je zat te wachten op een nieuw Justin Bieber-album, moet je nog even geduld hebben! De zanger gaf afgelopen maandag via Instagram aan dat hij even de tijd wil nemen om aan zichzelf te werken, met de hulp van God!

“Ik heb mijn hele leven als tiener getoerd,” zegt Bieber in zijn Instagram-post. “Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt dat ik tijdens mijn laatste tour ongelukkig was. Jullie kwamen voor een leuke avond vol energie, en ik was niet in staat om dat te bieden.” De laatste tijd is Bieber in de media erg open geweest over zijn depressie. Zo deelde hij pas ook in zijn Instagram Stories dat hij slaapt in een speciaal soort zuurstoftank, een soort cabine waarin je extra veel zuurstof binnen krijgt. Dit zou ervoor moeten zorgen dat degene die erin slaapt, zich beter gaat voelen. Ook vroeg Bieber zijn fans vorige maand via een Instagram-post om voor hem te bidden. “God is trouw, en jullie gebeden werken echt.”

“Ik wil me focussen op het werken aan mijn problemen, zodat ik mijn huwelijk staande kan houden, en de vader zijn die ik wil zijn,” gaat Bieber verder. Deze uitspraak wakkerde onder fans het gerucht dat Justins’ vrouw Hailey Bieber zwanger zou zijn aan, maar dit is niet bevestigd. “Muziek is heel belangrijk voor me, maar niets gaat boven mijn familie en gezondheid.”

Maar, dit betekent niet dat er nooit meer een Bieber-album uit zal komen! “Ik zal zo snel mogelijk met een geweldig album uitkomen,” belooft Bieber. Hierin voelt hij zich gesteund door God. “Zijn liefde is buitengewoon, en zijn genade is zó betrouwbaar! Of ik nou muziek maak of niet, dat is de waarheid, de Koning heeft het gezegd.”

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡