Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Joram presenteert 3FM-specials: “Met jongeren spreken over onderwerpen die er écht toe doen: supervet!”

23 april 2020 · Leestijd 2 min

Luister je op zondagavond naar 3FM, dan zul je ongetwijfeld de stem van Joram voorbij hebben horen komen! Naast zijn programma Kaat tot Laat, zal Joram elke laatste zondag van de maand een 3FM-special maken, speciaal voor jongeren. GO JORAM!

De specials worden tussen 22.00 en 00.00 uur uitgezonden, elke laatste zondag van de maand. In het programma gaat Joram in gesprek met jongeren over maatschappelijke thema’s waar zij mee te maken krijgen. “Elke maand staat er een ander thema centraal. We trappen af met eenzaamheid onder jongeren, een actueel onderwerp in coronatijd. Maar denk ook aan thema’s als discriminatie, pesten of het woningtekort onder jongeren. We praten met experts én ervaringsdeskundigen.”

De luisteraar verder helpen

Natuurlijk beluister je goede muziek in deze special, maar kun je als luisteraar ook je mening en ervaringen delen via de 3FM-app (=GRATISSS). Op deze manier kun je jezelf in de uitzending fietsen! Joram heeft er in elk geval zin in: “Het is fantastisch om met 3FM-luisteraars in gesprek te gaan over onderwerpen die er écht toe doen. Ik zie ernaar uit om boeiende uitzendingen te maken die luisteraars verder helpen. Dat past helemaal bij 3FM: goede muziek én met twee benen in het echte leven.” En superchill: lukt het je niet om live in te tunen, dan is de special later als podcast terug te luisteren.

De eerste 3FM-special wordt zondag 26 april uitgezonden op NPO 3FM tussen 22.00 en 00.00 uur. Het thema is dan eenzaamheid.

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡