Ga naar submenu Ga naar zoekveld

JIJ kunt bij de onthulling van de volgende EO-Jongerendag artiest zijn! Lees hier hoe

27 maart 2023 · Leestijd 2 min

Wat is er leuker dan horen welke band op de EO-Jongerendag komt spelen? Nou, als éérst horen wie er komt natuurlijk, en er met je neus bovenop staan! Aankomende donderdag 30 maart om 16.00 kan die droom uitkomen. In dit artikel lees je hoe jij erbij kunt zijn, terwijl je gewoon thuis op de bank zit.

Waar vind je bekendmaking plaats?

Hoe ideaal: je hoeft je huis niet te verlaten om toch bij de bekendmaking te zijn. We gaan met elkaar namelijk de Metaverse in! Er is een vette online ruimte gemaakt waar jij met de hele BEAM redactie als eerste de nieuwe EO-Jongerendag artiest zult zien. Hoe je in de online ruimte komt, vertellen we je als je in de groepsapp zit.

Zo zorg je ervoor dat je erbij bent

We hebben plek voor maximaal veertig BEAM volgers om ons te joinen in de Metaverse. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat je in de groepsapp terechtkomt waar uiteindelijk de link naar de online ruimte in gestuurd wordt. Zo doe je dat:

  1. Kijk eerst in je agenda: Heb je nog niks op de planning staan op 30 maart om 16.00? Nee? Dan mag je door naar de volgende stap.
  2. App ‘IK WIL IN DE METAVERSE’ naar 06 15 87 81 11. Je krijgt dan een link naar de groepsapp.
  3. Alleen de beheerder kan hier berichten in sturen. Je krijgt op tijd een uitleg hoe de Metaverse werkt en hoe je erin kunt komen.

Kun je er niet bij zijn of is er geen plek meer in de Metaverse? Geen stress! Als je er niet live bij bent, kun je de bekendmaking later terugkijken op onze Instagram (@EOBEAM). Zo hoef je geen last te krijgen van FOMO.

Zien we jou straks in de Metaverse?

DE EO-JONGERENDAG IS UITVERKOCHT!

DE EO-JONGERENDAG IS UITVERKOCHT!

In een bomvol Ahoy ontdekken we met 15.000 jongeren hoeveel God van ons houdt en hoe we samen de wereld mooier kunnen maken. De tijd is aangebroken om het verschil te maken: om een pionier te zijn!

Een kaartje verkopen/overkopen?

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡