Ga naar submenu Ga naar zoekveld

"Ik durf mijn collega niet te vertellen dat ik hem al heel lang leuk vind"

11 mei 2017 · Leestijd 2 min

Ahh, de liefde: een hoop gedoe en vraagtekens. Daarom schakelen we experts in: jullie! In 'de bloemetjes & de BEAM’pjes' leggen we de onbeantwoorde vragen en tenenkrommende dilemma’s van BEAMers over seks, relaties en vriendschap voor aan jou, zodat jij kunt delen hoe jij erover denkt. Aline vindt het lastig om de eerste stap te zetten en schakelde jullie hulp in. BEAM’ers to the rescue!

Aline (18): “Ik werk al een tijdje ergens en heb het erg naar me zin. Nu is het zo dat er een collega is waar ik het erg goed mee kan vinden. En ik denk dat ik leuk vind. Hij gaat alleen bijna weg en ik durf het niet zo goed tegen hem te zeggen. Hoe vertel ik hem dat ik hem leuk vind?”Julia:

Leg een briefje met een liefdesverklaring en je naam bij zijn spullen. Nicolette: Tja, als je echt origineel wil zijn zou ik met een luchtballon voor zijn huis landen. Als je dat toch niets vindt zou ik hem gewoon een keer vragen om samen iets te gaan doen, ergens iets drinken, of iets anders wat jullie leuk vinden en er dan met hem over beginnen. Jason: Zeg tegen hem dat je normaalgesproken geen collega’s date, maarja nu hij weg gaat zijn jullie natuurlijk geen collega’s meer… Kimberly: Wat ik zou doen, is het hem gewoon zeggen. Zoals je zelf zegt, hij gaat bijna weg, en wat dan? Misschien spreek je hem daarna enorm weinig of helemaal niet meer! Ik zeg; zeg dat je hem leuk vind, maar wel als jullie alleen zijn natuurlijk!!! Succes! Pieter: Organiseer een eigen afscheidsborrel. Toevallig alleen met jou natuurlijk, op een terrasje of in een bioscoop. Jip: Zorg dat je hem ergens ‘per ongeluk’ tegenkomt. Als hij daar dan na een poosje te hebben gekletst nog net zo gezellig is als nu, dan kun je het hem vertellen. Maar soms zijn mensen buiten werk ineens heel anders. Goed om dat ff te checken!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡