Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Christelijke artiest Elle Limebear: "Ik was de enige christen op school!"

31 januari 2020 Leestijd 2 min

Christelijke artiest Martin Smith en zijn dochter Elle Limebear praten met radio dj Martine ten Klooster over hun muziek. In de special van de radio 2 show 'Holy Hits' zijn vader en dochter ontzettend open over hun geloof, de dood en natuurlijk hun muziek.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Elle Limebear werd geboren als Elle Smith, dochter van Anna en Martin Smith. Via haar vader Martin Smith ( vroeger frontman van Delirious? ) werd ze al vroeg ondergedompeld in de muziek. Inmiddels is ze met haar eigen geluid een van de meest populaire nieuwe christelijke artiesten. In deze podcast hoor je haar samen met haar vader. Waarom gaat Martins nieuwe plaat over leven en dood en hoe komt het dat Elle bang is in het donker? Presentator Martine sprak Elle en haar vader afzonderlijk van elkaar en nu weten we eindelijk wat ze nou eigenlijk van elkaars muziek vinden.

Elle Limebear en dj Martine ten Klooster:

afbeelding

Elle Limbear is dus rap aan het groeien als christelijke artiest. Intussen heeft ze al een aardige fanbase opgebouwd. Een paar maanden terug bracht Elle een bezoekje aan de EO en besloten we één van haar grootste fans te verrassen. Hier maakten we uiteraard een video van. Bekijk die video hieronder.

Elle Limebear bezocht de BEAM-redactie en verraste een fan:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕