Ga naar submenu Ga naar zoekveld

GESLAAGD: Chanoek hoeft geen eindexamen meer te doen

25 maart 2020 Leestijd 2 min

Chanoek zou dit jaar haar eindexamen doen, totdat in een persconferentie bekend werd gemaakt dat het eindexamen van 2020 niet doorgaat. In BEAM blijft binnen vragen we Chanoek wat ze hiervan vindt.

“Mijn dag begon normaal: ik was aan het leren voor mijn toetsen Biologie en Nederlands. Plotseling belde mijn vader me op en vertelde dat de eindexamens niet meer door zouden gaan. Om half 12 hebben we met z’n allen naar de persconferentie geluisterd en daar hoorden we het inderdaad officieel.”

Persconferentie

“Tijdens de persconferentie vertelden ze dat je bent geslaagd als je op al je schoolexamens van het afgelopen jaar voldoendes hebt gehaald. Gelukkig heb ik al die examens met een voldoende afgerond, dus ben ik geslaagd! Het is raar dat je dit op tv hoort en dat je plotseling geen examens meer hoeft te doen. Je leeft hier immers wel je hele leven naar toe, samen met je vrienden en met je klas. Aan de andere kant is het fijn dat je de periode van leren en blokken kunt overslaan.”

“In juni krijg ik te horen of ik echt geslaagd ben en pas dan hang ik de vlag uit! En hopelijk kan ik een groot feest vieren, want dat kan helaas nu nog niet.”

Kijk hier de Beam Blijft Binnen aflevering van gisteren terug!  En klik hier als je wilt weten hoe je mensen kunt steunen tijdens de coronacrisis.

Geschreven door

Maike

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕