Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit zijn de raarste en meest nutteloze eetpatronen ooit

7 augustus 2018 Leestijd 2 min

Als je aan een dieet denkt, komen er vaak als eerst salades en groenten in je op. Maar wereldwijd zijn er ook di毛ten waarvan je nooit zal weten waarom ze bestaan (laat staan dat ze ook daadwerkelijk werken). Deze eetregimes slaan helemaal nergens op en zijn daarom tamelijk lachwekkend. P.s.: dit zijn absoluut geen tips, don't try this at home (want: superongezonde idee毛n die absoluut niet werken en je bent mooi zoals je bent!)

Weerwolven

Wij houden allemaal wel van een potje weerwolven, maar in dit geval hebben we het dus niet over het spel. Met dit bijzondere dieet schijn je nogal veel te hebben aan de maan, het wordt dan ook wel het Maandieet genoemd. Omdat je lichaam voor een groot deel uit water bestaat, zou de stand van de maan daar invloed op hebben. Yeah right...

Sun eating

Van de maan gaan we direct door naar de zon. Een ideaal dieet voor wanneer je op het strand ligt. Het is namelijk de bedoeling om één maaltijd per dag over te slaan en in plaats hiervan 44 minuten in de zon te staren. Of je daarna ook nog iets kan zien is wel even de vraag.

Babyvoeding

Je weet wel, die potjes kots die alleen een kind van 1 naar binnen kan werken omdat hij nog niet weet hoe echt eten smaakt. In plaats van al je maaltijden eet je gewoon een paar potjes babybraaksel!

Narcose

Een absolute hype onder de rijken in de jaren '70. Je ging dan naar het ziekenhuis om jezelf drie dagen onder narcose te brengen. Ook Elvis zou deze winterslaap gedaan hebben.

Lintworm

Vrijwillig een parasiet laten inbrengen die ervoor zorgt dat je niet al je voedsel opneemt. Dit klinkt toch wel als het meest domme idee tot nu toe. Bovendien is het niet ongevaarlijk om dit te doen en krijg je vaak veel pijn. NOPE!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕