Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit zijn de allerleukste tweedehands kledingwinkels

24 april 2019 · Leestijd 2 min

In de week van Koningsdag rapen mensen massaal hun oude spullen bij elkaar om ze vervolgens gestructureerd uit te stallen op een minstens zo oud kleedje. Ideaal om komende zaterdag langs te struinen. Maar als het op tweedehands kleding aankomt, koop je dit misschien liever niet van een stoffige zolder. Samen met Megan, styliste van Hip voor Nop, zetten wij op een rijtje waar je wél duurzame tweedehands kleding-pareltjes scoort.

Vinted

Waarschijnlijk één van de meest bekende tweedehands-kleding-sites van dit moment. Hier vind je geen oude, stoffige kleren. De meest modieuze (soms zelfs gloednieuwe) artikelen worden hier aangeboden. En er is zelfs een app, supermakkelijk! Check de site hier.

The Next Closet

Ook op deze site lijkt het net alsof je bij je favoriete kledingwinkel shopt. Het is iets prijziger dan United Wardrobe, maar ook hier zijn zeker wat topstukken te vinden. 

Episode

Mocht je een keer gaan shoppen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Ga dan zeker even langs bij deze tweedhands-kledingwinkel!

Second lifestyle

Bij deze winkel in Hilversum, Huizen en Amersfoort scoort Hip voor Nop vaak de leukste items. Zeker een bezoekje waard!

Kringloop Naarden

Je moet er maar net in de buurt zijn, maar ook dit is een absolute favoriet voor Hip voor Nop. Mocht je toevallig in de buurt wonen of langsrijden: absoluut gaan.

LetGo

Een goede concurrent van Vinted. LetGo heeft geen website, maar wel een superhandige app, waar je natuurlijk ook je eigen kleding kunt verkopen!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡