Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De baby die dood zou gaan, leeft! "We legden het in Gods handen"

29 augustus 2018 · Leestijd 2 min

Een koppel uit Iowa, Amerika, bereidden zich al halverwege de zwangerschap voor op afscheid nemen van hun ongeboren kind, omdat hij met terminale breinvervorming werd gediagnosticeerd. Maar, uren nadat hun kind was geboren, kwamen ze erachter dat er iets was misgegaan in de diagnose en het allemaal goed kon komen.

De christelijke familie Corpstein, die te maken had met een miskraam in 2016, werd na 23 weken zwangerschap verteld dat het brein van hun baby niet volledig gevormd was en dat ze konden aborteren of de zwangerschap vervroegd laten afbreken. “Er werd ons verteld dat onze baby maar een paar uur zou leven of zelfs voor de geboorte al dood zou zijn.”

De Corpsteins vertellen dat na de diagnose, ze zich al voorbereidde op de begrafenis van hun kindje. “We wisten dat de baby waarschijnlijk niet levend geboren zou worden,” vertelt Arianne Corpstein aan The News Outlet. “Wat er ook gebeurt, het is in Gods handen.”

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

“Na zijn geboorte reageerde hij op licht, stemmen en aanrakingen. Dat waren dingen waarvan ze zeiden dat hij het niet zou doen.” Nu is de Corpsteins verteld dat hun zoon – die ze Matthew the Great hebben genoemd ‘elke kans op een normaal leven heeft’.

Wat bijzonder!

Beeld: GoFundMe

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡