Ga naar submenu Ga naar zoekveld

CHRISTELIJK FESTIVAL MENUKAART 2017

15 juni 2017 · Leestijd 2 min

De EO-Jongerendag zit er helaas op, maar niet getreurd! We kunnen alweer dromen over alle leuke christelijke festivals die er deze zomer zijn... Wij zetten ze voor je op een rijtje, zodat je er geen enkele hoeft te missen. Haal je bloemenjurk, regenlaarzen en tent maar vast uit de kast: waar mogen we jou verwachten?

afbeelding

Jubileumfestival EO

Het wordt een speciaal feest’weekend’. Rond het EO-gebouw organiseren we allerlei activiteiten, waarbij aan iedereen is gedacht. Kijk voor meer informatie op de site! New Wine
New Wine is een beweging van kerken waarin men elkaar aanmoedigt, inspireert en toerust om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Elk jaar organiseert New Wine Nederland in de zomervakantie de New Wine Zomerconferentie op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Zo'n vijfduizend christenen - jong en oud - met verschillende kerkelijke achtergronden komen hier samen om de doelstellingen van New Wine in praktijk te brengen. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Graceland Festival

Graceland Festival staat in het teken van prikkelende praters, intieme muzieksets, rustgevende meditatie en kleine kunst. Laat het festival je inspireren tot een liefdevol samenkomen van diversiteit.

OPENSKIES

OpenSkies wil Nederland en de wereld de ogen openen voor de liefde van Jezus. Ze verkennen een leven dat zich buiten de muren van beperkende religie afspeelt en nodigen mensen die bijvoorbeeld uitgebrand zijn door het volgen van een kerk, om met hen rust te vinden in Hem.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Heartbeat

Heartbeat is hét christelijke jongerenweekend van Nederland. Elk jaar komen zo’n 500 jongeren naar deze conferentie om in de celebration te luisteren naar sprekers, Jezus te aanbidden met Heartbeat Worship, het volgen van verschillende workshop en seminars, te genieten van concerten en om bij elkaar te komen in de smallgroups.

Soul Survivor Minifestival

De Heilige Geest geeft ons kracht en leert ons om kwetsbaar te zijn. Iedereen zoekt naar zijn of haar identiteit en specifieke bestemming en de Heilige Geest wil ons daarbij helpen. Alleen hoe kom je daar achter? En hoe kan je kwetsbaar zijn maar toch krachtig blijven? Of heel krachtig en toch kwetsbaar zijn? Tijdens dit weekend gaan we op zoek naar hoe de Heilige Geest ons op een natuurlijke wijze Zijn bovennatuurlijke kracht wil laten zien.

Geschreven door

Bas

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡